Tag hurtigt billeder med iPad ved at få adgang til kameraet fra låseskærmen

Låseskærmkameraet er en af ​​de mere praktiske funktioner på iPhone, men iPad har ikke den samme hurtig adgang til kamera. Det betyder ikke, at du ikke kan tage billeder direkte fra låseskærmen på iPad, du skal bare bruge Siri til at starte direkte i kameraappen fra låseskærmen i stedet:

1: Opkald Siri ved at holde hjemme-knappen nede eller ved hjælp af ørepropper

2: Sig "Tag et billede" for at starte direkte i Camera app, indtast adgangskoden, hvis en er indstillet. Dette hopper direkte til Camera app, hvor du kan tage billeder som sædvanlig

Mange mennesker er ikke opmærksomme på denne funktion, men Siri kan også starte Camera App og andre apps. Vi indirekte skrev om denne kamera funktion før, når vi diskuterer at tage billeder uden at røre skærmen, når det er meget koldt, men en kommenterer på vores Facebook-side mindede os om, at mange brugere ikke er opmærksomme på, at funktionen fungerer på iPad også. Selvfølgelig har iPad brug for Siri, så første og anden generation af modeller kan ikke bruge dette.

Visse flere mennesker (øverste billedkilde) bruger iPad som et kamera, end mange af os ville have forventet, som enhver nylig tur til Yosemite eller en anden populær naturskøn beliggenhed vil vise dig på forhånd. Det gør dig i tvivl om låseskærmkameraet bare skal blive en valgfri funktion, som iOS-brugere kan skifte til og fra, som det kan gøres på iPhone. I mellemtiden arbejder Siri fint.