Sådan laver du T-shirtoverførsler på Mac

Det er nemt at oprette tilpassede T-shirts derhjemme ved hjælp af påstrygningsoverførsler designet på din Mac-computer. Påstrygningsoverførsler designet til brug i inkjetprintere kan udskrives i fuld farve og kan indeholde ethvert billede, du ønsker. Fotografier bruges ofte til overførsel af T-shirt, da enhver JPEG-billedfil kan bruges til denne proces. "Preview", billedvisningsprogrammet, der følger med OS X, er en grundlæggende applikation, der kan producere store T-shirtoverførsler.

Trin 1

Åbn Preview ved at dobbeltklikke på ikonet i mappen "Applications". Åbn dit JPEG-billede i Preview ved at gå til "File"> "Open" og vælge filen i browservinduet.

Trin 2

Rediger dit billede, så det har de rigtige proportioner. Se på størrelsen på påstrygningspapiret, og overvej den plads, du ønsker, at overførslen skal tage på T-shirten. Du bør ikke prøve at øge størrelsen på et lille billede, da det vil resultere i en udskrift af dårlig kvalitet. For at gøre billedet mindre skal du gå til "Værktøjer"> "Juster størrelse." Indtast den ønskede størrelse, og sørg for, at indstillingen "Skaler proportionalt" er markeret. For at beskære dit billede skal du trække boksen "Vælg" hen over den del af billedet, du vil bevare. Gå til menuen "Værktøjer" og vælg "Beskær."

Trin 3

Vend billedet, så overførslen udskrives i den rigtige retning. T-shirtoverførsler fortsætter som et spejlbillede af det, du ser på skærmen. For at justere billedet skal du gå til menuen "Værktøjer" og vælge "Vend vandret."

Trin 4

Følg producentens anvisninger for ilægning af overførselspapir i din farve inkjetprinter. Noter dig hvilke papirindstillinger producenten anbefaler at bruge sammen med computeren.

Trin 5

Indtast printerens indstillinger ved at gå til menuen "File" og vælge "Print". I udskrivningsvinduet skal du trykke på pileknappen til højre for printernavnet for at åbne vinduet med avancerede udskriftsindstillinger. Find rullemenuen i midten af ​​det vindue, der i øjeblikket læser "Preview". Vælg "Printerfunktioner". Skift papirtype til den, der anbefales af producenten af ​​overførselspapir.

Udskriv overførslen ved at trykke på knappen "Udskriv".