Sådan finder du en person i Storbritannien

Når du har brug for at finde en person i Storbritannien, står en række ressourcer til din rådighed. Internetbrugere efterlader et spor, når de surfer fra et websted til et andet. Du kan muligvis følge dette spor for at finde nogen. Selvom en person aldrig surfer på nettet, har du stadig et skud på at finde ham ved hjælp af ressourcer som online telefonbøger og valgliste-søgning. Hvert værktøj indeholder data, som du kan bruge i din søgning.

Søg i et online telefonnummerkatalog som Infobel, Whitepages eller BT for at lede efter en person i Storbritannien (links i Ressourcer). Hvis personen bliver fundet, vises hans telefonnummer. Afhængigt af det bibliotek, du vælger, vises individets adresse muligvis også.

Søg efter personen gennem valglistesøgningen (link i ressourcer). Denne online ressource er gratis at bruge og indeholder information om de fleste britiske borgere over 18 år. Du skal registrere dig for en konto for at få adgang til søgefunktionen.

Søg efter personen på Facebook. Indtast hans navn i søgefeltet på webstedet, og gennemgå resultaterne. Hvis du kender byen, hvor personen sidst boede, gymnasiet, han gik på, eller nogen af ​​hans arbejdsgivere, kan du bruge disse oplysninger til at indsnævre din søgning.

Udfør en søgning på Google UK. Webstedet viser søgeresultater for websteder i Storbritannien, der viser personens navn. De mest relevante søgeresultater vises først.