Redsn0w 0.9.6rc15 Download er tilgængelig nu til Jailbreaking iOS 4.3.3

Redsn0w 0.9.6rc15 er blevet frigivet til jailbreak iOS 4.3.3 untethered på en af ​​følgende kompatible hardware: iPhone 3GS, iPhone 4 GSM, iPod touch 3rd Gen, iPod touch 4th Gen, iPad (original, ikke iPad 2) og Apple TV2. For dem der undrer, er iPad 2 stadig ikke jailbreakable.

Som sædvanlig skal du downloade iOS 4.3.3 IPSW til din tilsvarende enhed, før du starter. Den opdaterede iOS 4.3.3 fokuserede på at lette sporingsbufferen og tilbyder ellers ingen ekstraudstyr.

Download Redsn0w 0.9.6rc15

Opdatering: Redsn0w 0.9.6rc16 er blevet frigivet, downloadlinkene er blevet opdateret for at afspejle dette.

Mac og Windows versioner er tilgængelige, disse er direkte download links:

  • Download nu (Mac)
  • Download nu (Windows)

Hvis du ikke er sikker på hvad du skal gøre, skal du følge vores guide til jailbreak iOS 4.3.3 ved hjælp af redsn0w.

Dev-teamet bemærker, at hvis Windows-brugere har problemer med at køre redsn0w, skal de sætte CPU-affinitet til 1. Endvidere kan kørsel Redsn0w i XP Compatibility-tilstand hjælpe med at lette nogle fejl. Mac-brugere behøver ikke at bekymre sig om nogen af ​​dette.

Ved siden af ​​den nye version af redsn0w er opdaterede versioner af PwnageTool til oprettelse af tilpasset IPSW, og en ny version af ultrasn0w-låsen. Vær opmærksom på, at ultrasn0w opdateringen er baseret på bevarelse af gamle baseband og betragtes ikke som en ny oplåsning.