Sådan ændres din IP til en amerikansk IP

Der er mange grunde til, at du måske vil have en amerikansk IP-adresse. For eksempel, hvis du bor uden for USA, kan du finde ud af, at din adgang er blokeret på nogle amerikanske websteder, men hvis du har en amerikansk IP-adresse, får du fuld adgang til disse webdestinationer. Hvis du bor i USA, vil du muligvis have en anden IP-adresse i USA, så du kan surfe anonymt på nettet og skjule din rigtige IP-adresse med den alternative. Uanset din grund kan du nemt få en amerikansk IP-adresse ved hjælp af et virtuelt privat netværk eller VPN.

Trin 1

Besøg USA Proxy Server-webstedet, og skift din IP til en amerikansk IP-adresse ved hjælp af dens service (se Ressourcer). USA Proxy Server tilbyder en proxy- og VPN-server baseret i USA, der giver dig din egen amerikanske IP-adresse, så du kan navigere på Internettet, som om du var fysisk placeret i USA. Denne service tilbyder nogle nyttige funktioner, herunder privatliv og sikkerhed, når du får adgang til internettet, hurtigere browsing og dataoverførselshastigheder, og du vil være i stand til at omgå alle indholdsbegrænsninger, der pålægges af din internetudbyder eller dit netværk. USA proxy Server tilbyder månedlige og årlige abonnementer, og du kan vælge mellem 30 GB båndbredde og ubegrænset båndbredde.

Trin 2

Gå til Super VPN-webstedet, og skift din IP til en amerikansk IP-adresse ved hjælp af dens VPN (se Ressourcer). Super VPN er et virtuelt privat netværk, der tilbyder sin service til internetbrugere, der ønsker en amerikansk-baseret IP-adresse. Denne VPN holder dig også anonym, når du surfer på nettet, hvilket i sidste ende sikrer din sikkerhed og privatliv. Super VPN giver mulighed for at omgå enhver form for internetfiltre, der kan forhindre dig i at få adgang til websteder og eller bruge en overdreven båndbredde. Super VPN tilbyder fire månedlige planer for at imødekomme dine specifikke behov. Vælg en årlig plan for at modtage en ekstra rabat.

Naviger til USA's IP-websted, og brug dens VPN til at ændre din nuværende IP til en amerikansk IP-adresse. USA IP er en VPN, hvor du er tildelt en IP-adresse baseret i USA, og denne service tilbyder fire amerikanske baserede servere for at forbedre din browserhastighed. USA IP giver dig også mulighed for at omgå indholdsfiltre, beskytte dine personlige data bag sine servere og giver dig mulighed for at vælge IP-adresser i Storbritannien, Tyskland og andre lande, hvis det er nødvendigt. USA IP tilbyder en række abonnementspakker, der spænder fra kortvarig adgang i en dag eller en uge til månedligt og / eller et årligt abonnement, afhængigt af dine individuelle behov.