Sådan gendannes slettet Incredimail-e-mail

Hver e-mail-bruger har oplevet frustrationen ved at miste en vigtig e-mail, og undertiden har mistet e-mailen alvorlige konsekvenser, f.eks. Når den indeholder kørselsvejledning eller økonomiske data. Incredimail er en gratis e-mail-klient, der giver dig mulighed for at se e-mails fra webbaserede e-mail-konti. Når du ved et uheld sletter e-mails eller e-mail-mapper fra din Incredimail-konto, har du et par muligheder for at prøve at gendanne filerne. Ingen af ​​metoderne er vanskelige.

Trin 1

Åbn mappen "Kladder" på din Incredimail-konto for at se, om din slettede e-mail blev gemt i kladder. Hvis du skrev en e-mail, der ved et uheld blev slettet, kan du finde den der.

Trin 2

Klik på meddelelsen i "Kladder" for at åbne den. Derfra kan du genoptage skrivningen af ​​meddelelsen og sende den.

Trin 3

Åbn mappen "Papirkurv" på din Incredimail-konto, hvis du leder efter en e-mail, du har modtaget, og som blev slettet. Slettede e-mails går til papirkurven i en periode, inden de fjernes fra din computer. Rul gennem papirkurven for at finde din mistede e-mail.

Trin 4

Fremhæv den slettede besked i papirkurven, og naviger til knappen "Flyt til" på din Incredimail-konto for at gendanne beskeden til din Incredimail-indbakke.

Trin 5

Køb et e-mail-gendannelsesprogram eller download et gratis e-mail-gendannelsesprogram (se Ressourcer). Brug ikke et lige datagendannelsesprogram med e-mail, fordi dette ikke fungerer, rådgiver Tech-Pro.

Kør programmet til gendannelse af e-mail ved at følge producentens instruktioner for at hente dine mistede e-mails. Gendan e-mails til din computer med programmet.