Sådan finder du en film efter beskrivelse

For mange mennesker er der få ting bedre end at tjekke en ny filmudgivelse i teatrene. Hvis du ved hvad du har lyst til - thriller, actionkomedie, familiefilm eller tårevægter - men ikke er sikker på titlen, er der en række måder at finde en film ud fra dens beskrivelse.

Med et klik

Internet Movie Data Base (IMDB) er en kilde til industriinformation for insidere såvel som filmanmeldelser, showtider og filmtrailere for offentligheden. Tjek deres websted for en liste over aktuelle show med beskrivelser. Hvis du føler dig særlig dristig, kan du endda bruge deres lille kendte avancerede søgefunktion. Der kan du søge i deres komplette katalog over tidligere og nuværende film efter plot, filmsteder og endda citater. Du kan endda finde sjove fakta og trivia om dine yndlingsskuespillere, såsom deres stjernetegn, fødested, fødselsdag og priser og nomineringer.

New York, New York

Se kunstsektionen på "The New York Times" -webstedet for kortfattede beskrivelser af film, der afspilles landsdækkende. Hvis de korte beskrivelser ikke jogger din hukommelse, skal du klikke på filmens titel for en komplet gennemgang. Mens du er ved det, benyt lister som box office top 5, top 5 blandt "Times" læsere og avisens kritikere. For at indsnævre din filmsøgning til dit område skal du tilslutte dit postnummer i søgefeltet, inden du begynder.

Insiderrådgivning

Publikationer, der rapporterer om industriens nyheder for industriinsidere, kaldes "handelspublikationer". To af de største handelspublikationer til film- og underholdningsbiz er "The Hollywood Reporter" og "Variety." Deres sider er fyldte med box office-numre, agent-switch-ups og de nyeste filmaftaler. De inkluderer også en rigelig dosis interviews, interessante træk og selvfølgelig filmanmeldelser. Føler dig som en insider, og gennemse deres hjemmesider for info bag kulisserne og de nyeste billedfilm med beskrivelser inkluderet på hjemmesiden til "The Hollywood Reporter." Hvis du er interesseret i globale udgivelser, eller den film, du søger efter, er en gammel klassiker, kan du søge efter en film med nøgleord på "Variety's" websted og få adgang til dens årtier gamle arkiver ved at abonnere på premium service.

Den gammeldags måde

Når alt andet fejler, er der altid den gammeldags måde at finde en film med begrænset information på. Du kan ringe til teatre i dit område og lytte til de fulde filmbeskrivelser eller undgå den lange ventetid ved at besøge teatrets hjemmeside. Mange teaterkæder har hjælpemidler, der hjælper dig med at indsnævre din søgning. Regal Cinemas viser f.eks. Kategorier som "Family Picks", "Limited Engagement" og "Summer Movies" for blot at nævne nogle få.