Sådan bestilles en film pr. Visning på Charter-kabel

Charter Cable leverer filmtjenesten Pay Per View mod et ekstra gebyr, når du er kabelabonnent. Det er en meget praktisk mulighed, når du vil se en film i første omgang i dit eget hjem. Film kan variere i pris og i de tilgængelige filmtyper. Vær forsigtig, når du bestiller, da nogle gange kan navnene være filmtitlen måske tæt, men selve filmen er IKKE.

Skift til den interaktive programguide, og søg efter den kanal, der tilbyder Pay Per View-service. Dette kan være en anden kanal afhængigt af hvor du bor, men normalt mod slutningen af ​​kanaloversigterne.

Vælg hvilke titler du vil søge igennem ved at fremhæve Pay Per View efter tid, titel, speciel begivenhed eller voksen. Når du har fremhævet din præference, skal du vælge "OK".

Tryk på det program, film eller særlige begivenhed, du vil købe, og vælg "OK". Fremhæv det tidspunkt, hvor filmen skal starte, og vælg "OK" igen. Dette er muligvis ikke en mulighed for specielle begivenheder.

Læs bekræftelsen på, at pop op-vinduer på skærmen, hvis det er korrekt, skal du markere og vælge "Bekræft". Hvis det er forkert, skal du gå tilbage og prøve trinnene igen.

Stil ind på kanalen på det tidspunkt, hvor du valgte din film til at starte. Showet vil derefter blive købt, og du vil blive faktureret beløbet på din næste regning.

Annuller det show eller den begivenhed, du har valgt, ved at vende tilbage til Charters Pay Per View-kanal, vælge den begivenhed, du vil annullere, og tryk på "OK". Vælg indstillingen "Annuller" og tryk på "OK".

Send udsendelsen på alle tv'er, der har en Charter-kabelboks, ved at kontakte Charter og få tilladelse til denne tjeneste. Det er tilgængeligt og muligt, du skal bare have tilladelse.

Tips

Hvis din kabelboks ikke er på kanalen på det tidspunkt, hvor begivenheden udsendes, skal du ikke opkræve gebyret for showet. Parental Lock Out er en indstilling, der skal bruges på din kabelboks, hvis du bor sammen med andre mennesker, og de ikke er autoriserede til at bestille Pay Per View-valg.