Apple Watch Release Set for april

Apple Watch starter shipping til kunder i april, ifølge Apple CEO Tim Cook. Selvom Apple Watch altid er blevet sagt at lancere engang i "early 2015", er dette den første omtale af en bestemt udgivelsesmåned, når enheden bliver tilgængelig.


Frigivelsestidslinjen blev annonceret af Tim Cook under indtjeningsopkaldet Apple Q1 2015, der angav, at udviklingen til Apple Watch var "på plan", og at Apple ville forvente at begynde at sende enheden "i april." Cook udtalte også, at deres forventninger for Apple Watch er høj, som det er kundens interesse.

Apple Watch kommer i to skærmstørrelser i tre forskellige udgaver, med et utal af brugerdefinerede urbånd at vælge imellem. Enheden har en berøringsskærm med en ny unik grænseflade til interaktion og kommunikation, og enheden binder til en bruger iPhone til at videresende data til og fra de to hardwarehardware. Det vil fungere som en kommunikationsenhed og som en fitness- og aktivitetstracker sammen med andre unikke og interessante anvendelser. På dette tidspunkt er det lidt svært at beskrive på grund af at få mennesker har haft deres hænder på en fysisk Ð WATCH endnu, men Apple har en meget informativ produktside på Apple Watch her, som i øjeblikket er den bedste kilde til information om det kommende produkt .

Visning af de officielle Apple-videoer på WATCH anbefales også, indlejret nedenfor for nemheds skyld:

Apple Watch starter med $ 349 for basismodellen, og priserne vil eskalere derfra, afhængigt af selve Watch-modellen, hvilket specifikt brugerdefineret urbånd er valgt. Der er spekulationer om, at øvre guld-Apple Watch Edition-modeller komplet med guldmetalbånd vil koste flere tusinde dollars, sætte Edition-modellerne godt ind i luksuskategorien, mens standard- og sportsmodellerne har til formål at fungere som fitness trackers vil koste meget mindre og være ret overkommelig.