Sådan optager du min egen sang-cd ved hjælp af min bærbare computer

Optagelse af en CD med rimelig kvalitet med sange kan gøres fra hjemmet. Det er værd at overveje, om du har til hensigt, at optagelsen skal bruges til personlig eller kommerciel brug. Hvis du skal sælge cd'en eller præsentere den som en demo til et musikfirma, er det ofte værd at undersøge professionelle optagestudier, da du ikke opnår den samme kvalitet derhjemme som du vil fra et velrenommeret studie. Men hvis du planlægger at opbevare cd'en som et souvenir eller vil give den til venner eller familie, kan du opnå en anstændig cd ved hjælp af en bærbar computer.

Opnå den bedste optagekvalitet

Trin 1

Køb en mikrofon, der kan tilsluttes din computer, hvis din bærbare computer ikke allerede har en. Når den er installeret, giver mikrofonen dig mulighed for at optage lyd direkte til din bærbare computer. Optag et par "dummy" -versioner, hvor du synger med mikrofonen i forskellige vinkler og afstande fra dit ansigt, eller hvis du bruger en indbygget mikrofon, skal du optage dig selv i forskellige afstande fra computeren. Mærk hver optagelse med detaljer om afstanden og vinklen, som mikrofonen var ved til optagelse (dvs. "På hageniveau til venstre for munden").

Trin 2

Lyt tilbage til de indspillede øvelsessange. Dette hjælper dig med at måle, hvor du skal vinkle mikrofonen, eller hvor langt du skal være fra den bærbare computers indbyggede mikrofon for at lyde bedst. Lyt efter enhver "popping" eller usædvanlig lydstyrke, når du synger bestemte bogstaver, normalt når du bruger bogstavet "p." Hvis der opstår popping, skal du muligvis synge til venstre for mikrofonen eller holde munden i større afstand fra mikrofonen.

Trin 3

Vælg et passende rum, når du er klar til at indspille dine sange til cd'en. Sigt efter et tæppebelagt rum med lavt til loftet, da dette hjælper med at absorbere baggrundsstøj og forhindrer, at der høres et ekko i optagelsen. Optag rummet i stilhed et øjeblik for at være sikker på, at støj fra ting som f.eks. Aircondition eller køleskabe ikke kan høres under afspilning.

Optag dig selv og syng dine sange. Optag flere versioner af hver, så du kan vælge de bedste. Gem disse i deres egen mappe i sektionen Musik i dine computerfiler. Gem disse som WAV-filer, hvis pladsen giver dig mulighed for det, da WAV er af højere kvalitet end MP3.

Kompilering af sangene til cd

Trin 1

Køb eller download en lydredigeringspakke (såsom Adobe Audition, Sony Sound Forge eller Audacity), hvis du ønsker at få den bedst mulige lydkvalitet. Sådan software gør det muligt at skære fejl i hver sang, såsom tung vejrtrækning, lange pauser eller snuble over ord. Du kan også endda tage det bedste ud af alle de indspillede versioner af en sang og kopiere og indsætte de bedste sammen. Forsøg dog ikke dette, hvis du ikke har et stærkt øre for musik, da forskellige versioner kan have lidt forskellige tonehøjder, der lyder indlysende, når de sættes sammen.

Trin 2

Indsæt en genskrivbar cd (mærket som "CD-RW" på emballagen) i cd-drevet på din bærbare computer. En tom filboks åbnes på din skærm, når den bærbare computer genkender cd'en. Hvis du ønsker det, kan du købe eller downloade software til cd-brænding. Dette er ikke absolut nødvendigt for at lave din egen CD, da dine sange er originale optagelser.

Åbn dine gemte filer med sange fra deres mappe. Træk og slip hver fil i det felt, der er åbnet for cd'en. Efter et par minutter åbnes cd-drevet. Luk drevet igen, og lyt til hele cd'en. Hvis du er utilfreds med nogen af ​​filerne, kan du åbne cd-filen igen og ændre dem.