Sådan bruges nødbypass på iPhone for at tillade kontakter at komme igennem Forstyr ikke tilstand

Ikke-forstyrrelsestilstand er en af ​​de større funktioner til iPhone-brugere, der kan lide at nyde fred og ro, men da det dæmper alle lyde, advarsler og meddelelser på iPhone, er det muligt at gå glip af et virkelig vigtigt opkald eller alarm, når funktionen er aktiveret. Dette er et scenario, som Emergency Bypass forsøger at afhjælpe ved at tillade individuelle kontakter at omgå tilstanden Ikke forstyrr og få lyde, advarsler og vibrationer fra den angivne kontakt, komme igennem til iPhone, selvom ikke forstyrr.

Nødbypassering er indstillet pr. Kontakt for at give den valgte kontakt mulighed for at komme igennem ikke forstyrr tilstanden. Denne vejledning viser, hvordan du kan bruge denne fantastiske funktion på din iPhone, så folk eller kontakter altid kan komme igennem til din telefon.


Dette skal vælges for hver specifik kontakt, du ønsker at give Emergency Bypass evner til. Funktionen kræver en moderne version af iOS, hvis du ikke er på eller forbi iOS vers 10, 0 eller senere, men du skal opdatere din iPhone for at få funktionen.

Sådan opsættes nødbypass til iPhone-kontakter

  1. Åbn appen "Kontakter" eller telefonappen, og find en kontakt, du vil give adgang til nødbypass til, så de kan omgå forbi ikke forstyrrelsestilstand
  2. Tryk på "Rediger" i hjørnet
  3. Tryk på "Ringetone" i kontaktoplysningerne
  4. Øverst i Ringtone sektionen skiftes kontakten til "Emergency Bypass", og tryk så på "Done"
  5. Gentag med andre kontakter som ønsket for at give dem tilladelse til nødbypassering på din iPhone

Som nævnt før tillader det bestemte kontakter at få deres forsøg på at nå dig igennem, selvom ikke forstyrrelsestilstand er tændt. Dette betyder, at hvis den specifikke kontakt forsøger at nå dig, ringer iPhone, alarm eller vibrerer som om funktionen Ikke forstyrr slet ikke.

Selvfølgelig kan de oplagte tilfælde af familier og betydelige andre være gældende for denne funktion, men det er også nyttigt for folk, der er på arbejde efter arbejde, da de kan udelukke en bestemt kontakt fra at blive forstyrret af Do not Disturb.

Dette er nyttigt for mange indlysende årsager til nødsituationer, ikke kun fordi det med det formål at oprette Do Not Disturb-tilstanden er fremragende, men også fordi det er bemærkelsesværdigt nemt at tilfældigt aktivere Do not Disturb-tilstand, hvilket fører til, at iPhone ikke ringer eller laver lyde, en situation, som kan forårsage en masse forvirring for nybegyndere, der ikke er opmærksomme på de generelle egenskaber eksistens.

Nødbypass er også en god funktion til at opsætte og tillade sammen med gentagne opkald omgå og undtagelseslister som favoritter, som begge er en del af opsætningen Do not Disturb-tilstand på iPhone på den rigtige måde.

I tilfælde af nødsituationer er en anden stor iPhone-funktion at konfigurere medicinsk id på din iPhone, og det er også nyttigt at huske at Siri kan kontakte 911 eller nødtjenester til dig, hvis det ønskes. Forhåbentlig vil disse nødfunktioner aldrig blive brugt, men det er bestemt værd at vide, at de eksisterer, bare hvis det er tilfældet!