Sådan køres NetMeeting i Windows 7

Kommunikation mellem medarbejdere og forretningspartnere kan undertiden skabe problemer. Du har muligvis ikke evnen til at oprette et sted, der kan huse alle involverede i dine diskussioner, og du har muligvis heller ikke evnen til at vise oplysninger korrekt. For at løse dette problem bruger mange kontorer konferenceopkald. I tidligere Windows-operativsystemer har programmet NetMeeting lettet mange af disse behov. I Windows 7 er navnet på det program ændret til Microsoft Live Meeting, men det tjener stadig det samme formål. Du kan oprette og køre Microsoft Live Meeting i et par nemme trin.

Få dine medarbejdere til at downloade Microsoft Live Meeting. For at kunne afvikle et vellykket møde ved hjælp af Microsoft Live Meeting skal du sørge for, at alle dine medarbejdere og alle andre involverede i konferenceopkaldet har Microsoft Live Meeting installeret på deres computer. Hvis de ikke har Live Meeting installeret på deres computer, har de ikke mulighed for at få adgang til konferenceopkaldet.

Send en e-mail-invitation. Microsoft Live Meeting giver dig mulighed for at sende en e-mail-invitation til de personer, du vil deltage i dit konferenceopkald. Inviteringen giver et link til mødet og tidspunktet for mødets start. Klik på indstillingen "Planlæg et møde" i startmenuen for Live Meeting. Der vises et vindue, der beder om mødebeskrivelsen og tidspunktet. Du bliver derefter nødt til at tilføje e-mail-adresserne på, hvem du vil deltage i mødet. Indtast e-mail-adresserne, og klik derefter på send for at sende invitationen.

Forbered dine talepunkter og dine lyd- og visuelle hjælpemidler. I indholdsruden Live Meeting har du mulighed for at aktivere filer, der findes på din computer under mødet, som de andre medlemmer kan se. Opret en mappe på din computer for at organisere dit lyd- og visuelle indhold. Dette gør indholdet let tilgængeligt under dit møde.

Hold dit møde. Når datoen og klokkeslættet ankommer til dit møde, skal du åbne Microsoft Live Meeting, åbne dine mødefiler og noter og derefter diskutere mødeemnerne, når mødeinvitationerne er ankommet.