Sådan får du Sprint til at arbejde med Verizon

Sprint kan ikke arbejde med Verizon, da de er separate, konkurrerende udbydere af mobiltelefonnetværk. En telefon, der i øjeblikket bruger Sprint-netværket, kan dog skiftes til Verizon ved hjælp af en proces kaldet "oplåsning". Hvis du låser en telefon op, kan den arbejde med andre udbydere, så længe du har en IMEI-identifikationskode og SIM-kortets hukommelseschip.

Informer Sprint kundeservice om, at du skifter til Verizon. Anmod om IMEI-koden, der identificerer din telefon. Afhængigt af din kontrakt kan Sprint muligvis ikke opkræve betaling for koden.

Sluk for Sprint-telefonen. Skub batteridækslet af bag på telefonen. I nærheden af ​​batteriet er der en plads med SIM-kortet, en lille chip. Udskift det med det Verizon SIM-kort, du har modtaget, med din nye serviceaftale.

Tænd for telefonen igen. Det registrerer Verizon SIM-kortet, når det starter op og beder om IMEI-koden. Indtast koden på tastaturet, og du kan bruge telefonen.

Advarsler

Skiftende netværk kan påvirke funktionaliteten, da forskellige udbydere tilbyder forskellige datapakker. For eksempel kan skifte fra Sprint til Verizon påvirke din internetadgang. Ring til Verizon med telefonens mærke og model, inden du skifter for at afgøre, om din telefon vil blive påvirket.