Sådan placeres e-mails på et USB-flashdrev

Et USB-flashdrev eller springdrev kan bruges som lagringsmetode til e-mails. Dette giver en bruger adgang til e-mails på et senere tidspunkt. At sætte e-mails på et USB-flashdrev kan være et hurtigt og praktisk middel til at oprette en sikkerhedskopi af e-mails, inklusive billeder eller dokumenter, der følger med disse e-mails.

Sæt flashdrevet i en USB-port på computeren.

Åbn e-mail-programmet på computeren, så det viser alle de meddelelser, du vil gemme. For at gemme meddelelserne skal du åbne hver enkelt side, du ønsker at gemme, og vise hele e-mailen på skærmen.

Klik på "Værktøjer", "Indstillinger" eller "Menu" øverst på browserskærmen, der viser den e-mail, du vil gemme; den viste overskrift afhænger af den anvendte browser. Vælg "Gem side som."

Klik på "Gennemse" for at gennemse computeren. Vælg "Denne computer", og vælg derefter det drev, hvor flashdrevet er tilsluttet. Flashdrevet skal identificeres som "Aftagelig enhed", "Aftageligt drev", "USB-flashdrev" eller flashdrevets brandnavn. Klik på "Gem" for at gemme e-mailen på flashdrevet. Fjern flashdrevet fra computeren, når du er færdig med at gemme e-mails.

Tips

Hvis browservinduet ikke har indstillingen "Gem som", kan du stadig gemme e-mailen. Fremhæv teksten i e-mailen, og klik på "ctrl" og "C" -tasten samtidigt for at kopiere den. Klik på et åbent dokument, og klik derefter på "ctrl" og "V" samtidigt for at indsætte teksten i dokumentet. Gem derefter dokumentet på samme måde i flashdrevet.