Brug af skærmbilleder album på iPhone og iPad

Hvis du tager mange skærmbilleder på en iPhone, iPad, iPod touch eller Apple Watch, vil du sandsynligvis finde skærmbillederne fotoalbumvisning for at være nyttige i iOS.

Grundlæggende fungerer skærmbillederne fotoalbum som et presorteret album med alle billeder på en iOS-enhed, der er skærmbilleder. Dette omfatter alle skærmbilleder, der er taget indbygget på enheden, men også skærmbilleder, der er gemt på enheden og gemt i den generelle Photos-app og kamerarulle.


Dette album er praktisk for de indlysende grunde til at gøre det nemmere at se, finde og få adgang til specifikke skærmbilleder, der måtte være nødvendige, men det er også vildt nyttigt for at hjælpe med at indsnævre skærmbilleder, som ofte er filer, der kan slettes eller fjernes fra en iOS enhed for at hjælpe med at frigøre plads.

Sådan får du vist alle skærmbilleder med skærmbilleder Album på iPhone, iPad, iPod touch

Screenshots-albumet findes på alle iPhone-, iPad- og iPod touch-enheder med en moderne version af iOS-systemsoftwaren. Her kan du finde det:

  1. Åbn appen "Billeder" i iOS
  2. Gå til "Albums" -visningen ved at vælge denne mulighed på nederste faneblad
  3. Naviger til gennem albummerne og tryk på "Screenshots" for at vise skærmbilleder albummet og se alle skærmbilleder gemt på enheden

Fra Skærmbilleder kan du dele, slette, ændre eller sortere billederne, som du ønsker. Kun screenshots fra iOS-enheder og Apple Watch gemmes her.

Kan du slette skærmbillederne i iOS?

Du kan nemt slette skærmbillederne i Screenshots-albummet iOS ved at gøre følgende:

  1. Fra albummet "Screenshots" skal du trykke på "Vælg" og derefter "Vælg alle"
  2. Tryk på papirkurven

Når screenshots er gemt i papirkurven, kan du permanent fjerne dem fra iPhone via det Nyligt slettede album.

Du kan ikke slette skærmbillederne i øjeblikket, men hvis du fjerner alle skærmbilleder, vil albummet selv midlertidigt forsvinde.

IOS har flere presorterede fotoalbum nu, hvoraf mange er nyttige, herunder Selfies-albummet, som lader dig se alle selfies taget med iPhone-kameraet, videoalbumet, der sorterer film fra fotos, panoramaer, steder, folk og andre også.