Sådan bruges min JVC Everio på min Mac

JVC Everio er et hjemmebrugerbaseret digitalt videokamera, der fanger videoindholdet på en indbygget harddisk. Når du er på harddisken, kan du uploade oplysningerne til din Mac-computer. Heldigvis leveres Mac med iMovie, et videoredigeringsprogram med bare ben, der bruges til at oprette enkle hjemmevideoer. Uploadprocessen tager kun så lang tid som videoen, så du har måske ikke brug for at stille ekstra tid til rådighed for at uploade indholdet til computeren.

Trin 1

Sæt FireWire-kablet i FireWire-forbindelsesporten på siden af ​​JVC Everio. Indsæt den anden ende af kablet i FireWire-porten på Mac'en.

Trin 2

Tænd for JVC Everio, og klik derefter på ikonet "iMovie" i docken nederst på skærmen. Vent et øjeblik, og softwaren indlæses.

Trin 3

Klik på "Capture" -funktionen, og vælg derefter JVC Everio som den enhed, du vil importere formularen. Klik på "Optag", og videooptagelserne direkte på Mac-computeren.

Vælg "Stop" når som helst for at stoppe optagelsen. Filen vises nu i iMovie-softwarens bibliotek. Du behøver ikke at gemme projektet, fordi videofilen nu er gemt i programmet.