Sådan indtastes tekst i en mobiltelefon

Lige siden mobiltelefonindustrien tog verden med storm har sms (også kendt som sms) ændret den måde, hvorpå folk kommunikerer. Imidlertid bruger ikke alle tekstbeskeder, og nogle har brug for vejledning for at komme i gang. SMS er den mest populære applikation i mobiltelefonenheder, og processen med at indtaste en tekst i en mobiltelefon er ret let. Der er ingen grund til ikke at vide, hvordan man skriver.

Trin 1

Få adgang til din telefons "Menu".

Trin 2

Få adgang til ikonet "Besked" eller "Beskeder" (normalt en postkasse.) Afhængigt af din telefon kan du muligvis få adgang til dette ikon fra telefonens hovedskærm.

Trin 3

Få adgang til "Ny besked". Hvis din telefon ikke viser denne mulighed, skal du gå til "Indbakke" og vælge "Ny besked" eller "Ny" derfra.

Trin 4

Vælg indstillingen "Tekstbesked". Du har muligvis to muligheder, "SMS" eller "MMS". Vælg "SMS", som er "Tekstbesked".

Trin 5

Tilføj telefonnummeret til den person, du sender teksten til. Nummeret ligger i området "Til:".

Trin 6

Vælg "OK" for at gå til det tomme felt, hvor du vil skrive din tekst (meddelelsens brødtekst).

Trin 7

Begynd at indtaste din tekst ved hjælp af tastaturet. Nogle telefoner har T9word, som gætter på, hvad du skal skrive ord for ord. Imidlertid er T9word-programmet undertiden ikke korrekt. Hvis du ikke kan lide T9word, skal du bruge ABC-indstillingen. Med ABC-indstillingen tildeles hvert nummer bogstaver. For eksempel har tallet 2 bogstaverne A, B og C tildelt det. Hvis du vil skrive bogstavet "c", skal du trykke på nummeret "2" -knappen tre gange. Symbolet "#" er normalt mellemrumstasten, symbolet "*" skifter til store bogstaver, og tallet "1" viser symboler som punktum, komma og kolon for at nævne nogle få.

Afslut indtastningen af ​​din tekst. Når du er færdig, skal du trykke på knappen "Send".