Fixing App Store "Kunne ikke fuldføre køb: Ukendt fejl" Beskeder

Typisk kan du downloade alt fra Mac App Store uden hændelse, det er den måde, tingene skal arbejde på. Somme tider er det ikke så sjovt, og en af ​​de mere ejendommelige fejl i App Store er den utroligt vage "Vi kunne ikke afslutte dit køb - Ukendt fejl" besked.


Efter at have oplevet denne fejlmeddelelse mig selv ikke for længe siden, da jeg opdaterede apps på en Mac, og engang tidligere, da jeg opdaterede OS X, fik vi et spørgsmål på Twitter (ja, du kan følge os her og stille os spørgsmål!) Om det præcise besked også. Selvom det er frustrerende, er den gode nyhed, at det normalt er meget nemt at rette med enten et eller begge af følgende trin; verificere Apple ID, og ​​- her er hvor det virkelig bliver sjovt - accepterer alles favorit iTunes Vilkår og betingelser.

Bekræftelse af Apple ID i brug er det samme i iTunes & App Store

  1. Bekræft i både Mac App Store og iTunes apps, at den samme Apple ID-konto bruges til begge apps - hvis ikke, log ud, så begge apps har samme Apple ID-konto
  2. Afslut fra Mac App Store og afslutte iTunes (ja, afslut fra iTunes, hvis den er åben)
  3. Genstart Mac App Store og prøv at opdatere eller downloade appen igen, den skal fungere fejlfrit

Enkel løsning, ikke? Problemet udløses af et problem med Apple ID-konti, der er knyttet til App Store, hvilket gør det ofte oplevet af brugere, der har forskellige Apple ID'er uanset årsag. Dette er endnu en grund til at forsøge at holde et enkelt Apple ID til brug for al din brugeraktivitet, selvom der sikkert er tidspunkter, hvor det ikke er muligt, især for internationale brugere.

Tjek & Accept iTunes Vilkår og betingelser

Kan du stadig se fejlmeddelelsen "Ukendt fejl", og det forhindrer dig i at downloade noget? Du har muligvis et problem med iTunes-vilkårene. Ja, alvorligt. Alle 50 + sider af disse spændende vilkår kan være årsagen til din manglende evne til at downloade og opdatere apps. Den gode nyhed er, at dette også er super nemt at rette op på:

  1. Start iTunes, eller afslut det, hvis det allerede er åbnet, men er lige blevet opdateret og genstart iTunes
  2. Godkend de nye vilkår og betingelser, efter at have læst dem grundigt selvfølgelig!
  3. Afslut og genstart App Store

Du skal nu kunne downloade fra App Store som beregnet.

Denne løsning blev fundet af en af ​​vores kommentatorer (tak Mike!), Som for en tid siden opdagede, at hvis du opdaterer iTunes uden at vælge at acceptere de Betingelser og Vilkår, der er ændret, fortsætter denne fejl i både iTunes og Mac App Store indtil de nye vilkår og betingelser accepteres. Nysgerrig, ja.

Et lignende problem er undertiden identificeret som Fejl 100 i App Store eller en manglende evne til at oprette forbindelse til den relevante butik, som også løses ved blot at logge ud og tilbage til App Store, enten iTunes eller Mac App Store.