Prøv ikke dette hjemme: Ødelæg en iPhone ved at ændre datoen

Hver gang imellem opdages der en forfærdelig fejl, der kan nedbryde en iPhone, gøre den næsten ubrugelig eller sjældent værre. Det værste scenario gælder her, fordi det viser sig, at du helt kan ødelægge en iPhone og gøre den ubrugelig ved blot at ændre enhedens dato til en bestemt tid og dato langt i fortiden.


Vi skal vise dig, hvordan denne date trick virker for at ødelægge en iPhone, så du kan undgå det selv. Prøv det ikke selv selv, lad ikke iPhone-uret være til 1. januar 1970 under alle omstændigheder, det vil bryde enhver iPhone. Det vil også også have en iPad eller iPod touch, så prøv det ikke på nogen iOS-enhed.

Prøv det ikke selv, du vil ødelægge iPhone. Det kan ikke gøres mere klart, hvis du prøver det, ødelægger du iPhone. Med andre ord, prøv ikke det selv med nogen iPhone, som du bryr dig om, medmindre du ikke har noget imod at sende den tilbage til Apple til reparation. Gør dette vil ødelægge iPhone og gøre den ubrugelig. Det betyder at du ikke vil kunne bruge iPhone overhovedet, det bliver brudt. Så vi gentager igen, prøv ikke det selv. Prøv ikke dette hjemme. Prøv ikke dette med din iPhone. Prøv ikke dette med dine venner eller nogen anden iPhone. Og vigtigst af alt, lad dig ikke narre til at prøve dette af en anden, da der er flere latterlige pranks i form af forskellige krav, der cirkulerer på internettet om hvad der sker, hvis du sætter iPhone-datoen langt ind i fortiden - ikke gør det, det bryder iPhone. Dette kaldes ofte som en muret telefon, fordi iPhone bliver lige så nyttig som mursten.

Prøv ikke dette, det vil brick iPhone

Hvad man ikke skal gøre: Alt, hvad der kræves til at murre iPhone, er at indstille uret til 1. januar 1970. Dette gøres via indstillingsapplikationen> Generelt> Dato og klokkeslæt, deaktiverer automatisk og indstiller uret manuelt til 1. januar 1970. Sluk derefter iPhone'en og igen eller tving den til at genstarte den. IPhone, iPad eller iPod touch er nu muret. Det er det. IPhone støtter derefter sikkerhedskopieringen og sætter sig fast på en  Apple logo-skærm, der ikke kan gøre noget andet. Det er helt fast, og enheden bliver ubrugelig.

Gør ikke dette:

Du vil sidde fast ved dette, iPhone bliver ubrugelig:

Dette er helt klart en dårlig fejl, og selvom det ikke er sandsynligt, at de gennemsnitlige brugere vil forsøge at sætte deres iPhone ur tilbage til Woodstock-æraen, har der været forskellige pranks og påstande, der udspiller sig på internettet, som forsøger at narre folk til at indstille deres urvej tilbage i 1970'erne. Må ikke falde for det.

Den indlejrede video nedenfor demonstrerer dette med en brugerindstilling en iPhone-ur tilbage til 1. januar 1970, og genstarter derefter enheden, så sættes den fast på Apple-logoet og vil ikke starte videre. Enheden er effektivt muret.

Hjælp, min iPhone er bricked af 1970 Date Bug! Hvad skal jeg gøre?

Tilsyneladende er der en pålidelig måde at afhjælpe denne fejl på, hvis din iPhone er blevet til en mursten på grund af datoen: Tag iPhone til Apple til reparation. Det er det endeligt, det virker, og Apple vil passe på det - tilsyneladende, hvad de gør er at nulstille batteriet, hvilket løser uret ... hvilket fører os til den næste mulige metode.

En anden fremgangsmåde til at rette fejlen på mursten, hvis du har værktøjerne, skruetrækkerne og tålmodigheden til at gøre det, er at åbne iPhone'en op og afbryde batteriet kort og derefter tilslutte batteriet igen og sætte iPhone sammen igen. Dette virker, fordi det nulstiller det interne ur på iPhone væk fra den 1. januar 1970 Unix epoch brick date. Det er selvfølgelig ikke en løsning for alle.

Nogle brugere rapporterer, at det at placere et andet aktivt SIM-kort i iPhone, kan også få det til at fungere igen, men i betragtning af den usikkerhed om det, ville det ikke være tilrådeligt at stole på SIM-kort tilgang til at reparere den murede iPhone.

Interessant nok fungerer den typiske metode til fastgørelse af en iPhone fast på Apple-logoet med DFU-gendannelse ikke, hvorfor iPhone skal tages i en Apple-butik for at rette op.

Så nu hvor du er opmærksom på denne forfærdelige fejl, skal du ikke prøve det hjemme hos nogen af ​​dine iOS-enheder, uanset hvad du gør. Hvis du er sket med at støde på denne fejl eller i det hele taget, så lad os vide i kommentaren hvilken metode du brugte til at løse problemet!