Sådan deaktiveres hæve for at vågne på iPhone

Nyere iPhone-modeller omfatter en funktion kaldet Raise to Wake, som er aktiveret som standard, og meget som det lyder, vækker det displayet, da iPhone er fysisk hævet, uanset om den er overflade eller ud af lommen. Det er en flot funktion, der helt fjerner behovet for at trykke på nogen knapper for at vække displayet af en iPhone, men ikke alle brugere vil måske bruge Hæve til Wake.

Hvis du vil deaktivere Raise to Wake på en iPhone, er her hvad du skal gøre.


Forresten, hvis du aldrig har bemærket denne funktion eller ikke synes at have den, er det sandsynligt, fordi iPhone er ældre. Raise to Wake kræver en iPhone X, iPhone 8, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 6 Plus eller iPhone 6 eller nyere enhed.

Deaktivering "Hæv til Wake" på iPhone med iOS

Raise To Wake er tilgængelig på moderne iPhone-enheder, der kører nuværende iOS-versioner. Her er hvor du kan finde indstillingsjusteringen:

  1. Åbn appen "Indstillinger" og gå til "Display & Brightness"
  2. Find indstillingen "Hæve til opkald" og vælg den til OFF-positionen

Når Raise to Wake er deaktiveret, kan du låse skærmen og hæve iPhone og intet vil ske, nøjagtigt det samme som iPhone-adfærd var for alle andre iOS-udgivelser på alle andre iPhone-modeller.

Bortset fra personlig præference kan nogle brugere ønske at deaktivere Raise to Wake, hvis de opdager, at funktionen tænder oftere, end de vil have. For eksempel har jeg en ven, der fandt ud af, at de udløste Raise to Wake ofte, når de gik, og de ville opdage, at deres iPhone var enten fast på adgangskodebilledskærmen eller på widgets displayet. En løsning på det er at deaktivere skærmen Widgets i iOS 10 i stedet for at slukke for Raise to Wake, men fordi en skærmbrug kan føre til hurtigere batteridræning, vil en bedre tilgang sandsynligvis deaktivere Raise to Wake, hvis du ved et uheld gør det muligt i stedet, og du kan finde det hjælper hjælper med at øge iOS 10 batterilevetid så godt.

Sådan aktiveres "Raise to Wake" på iPhone

Selvfølgelig kan du også vende om disse indstillinger, og aktivere funktionen Hæve til Wake på en iPhone ved at gøre følgende:

  1. Åbn "Settings" app og vælg "Display & Brightness"
  2. Skift "Hæv til Wake" -indstillingen til ON-stillingen og afslut Indstillinger

Nu, når du fysisk hæver iPhone'en op, som om du ser på skærmen eller trækker den ud af en lomme for at se på, tænder skærmen automatisk igen. Dette er standardindstillingen på nye iPhone-modeller med iOS 10.0 og nyere.