Hvordan kommer jeg til Frantic Factory på Donkey Kong 64?

Donkey Kong 64 er et platformshandlings- og eventyrspil til Nintendo 64, der giver spillerne mulighed for at spille som figurer fra den populære Donkey Kong-videospilserie i et tredimensionelt miljø. I spillet skal du besøge forskellige øer for at gennemføre missioner på hvert niveau for i sidste ende at besejre chefen, kong K. Rool, og hente en skare bananer. Det tredje niveau i spillet er Frantic Factory, som kan nås via en kæde på K. Rools ø.

Gennemfør niveau 2, det vrede aztekerniveau, med en hvilken som helst karakter, der tjener nøglen efter at have besejret Dogadon. Denne nøgle giver dig adgang til Frantic Factory.

Gå over til K. Rools ø og spring op på den hævede platform ved at trykke på “A” -knappen. Spring op på gangbroen ved siden af ​​platformen.

Fortsæt med at gå op ad den cirkulære gangbro, indtil du når den fjerde kæde. Spring op på kædepuden og tryk på “A” -knappen. Dette gemmer også indgangen til Frantic Factory til senere brug i spillet.

Gå op ad trappen til lobbyen på Frantic Factory. Sørg for, at du har mindst 15 bananer for at komme forbi B. Locker-vagten og gå derefter hen til ham. Se den klippede scene, eller spring den over ved at trykke på “Start” -knappen.

Gå fremad efter den klippede scene, og du vil se Chunky Kong hænge i et bur. Fortsæt med at gå, indtil du når det blå håndtag, og tryk derefter på “A” -knappen. Derefter kommer du ind på Frantic Factory-niveauet.