Sådan bruges en router som en antenne

Routere er enheder i computernetværk, der tillader to eller flere computere at oprette forbindelse eller "tale" til hinanden. Bestående af et interfacekort og en antenne videresender routere datapakker baseret på deres adresser til deres destinationer. Hvis din stationære computer i øjeblikket er tilsluttet et kablet netværk, og du har brug for en trådløs forbindelse til din bærbare computer, kan du bruge din trådløse router til at oprette et trådløst netværk ved at følge et par enkle trin.

Trin 1

Vælg et sted væk fra interferens med signaler fra trådløse telefoner og mikrobølgeovne. Placer routeren i en position i dit hjem, hvor den heller ikke forhindres af store møbler eller arkivskabe. Placer den på en høj hylde eller et skab og så tæt på midten af ​​rummet som muligt. Kontroller, at det ikke er placeret på tværs af spejle, da dette kan føre til, at signalet springes væk fra din computer.

Trin 2

Skift kanal på din router. Mange husholdningsgenstande som f.eks. Trådløse telefoner fungerer på den samme 2,4 gigahertz-frekvens som routere, og kanalen kan falde ned med overdreven trafik; dette kan bremse din forbindelse. Routere i USA fungerer normalt på kanal 6 som standard, så skift kanal på din router til en anden kanal, såsom kanal 11 for at omgå trafikken og få bedre og hurtigere modtagelse.

Trin 3

Kontroller, om din router har en aftagelig antenne, og hvis den har den, skal du fjerne din gamle antenne. Udskift antennen (de fleste routere er udstyret med en retningsbestemt antenne, der giver et ensartet signal) med en tovejs Wi-Fi-antenne. Disse typer antenner har evnen til at styrke signalerne og samtidig fjerne uønskede.

Placer din router væk fra radiatorer, da om vinteren kan varme fra radiatorer forstyrre Wi-Fi-signalet.