DIY udendørs FM-radioantenne (6 trin)

Højde og overfladeareal er to nøgler til enhver type antenne. Heldigvis for gør-det-selv, der ønsker at bygge FM-antenner, er sidstnævnte vigtigere. DIY FM-antenner er bygget ved hjælp af uskærmede ledninger, så primær ledning er et naturligt valg. Selvom det er nødvendigt med en lille mængde træbearbejdningsevner, kan antennen bygges til næsten enhver ønsket størrelse, hvilket muliggør modtagelse fra stationer fra hele FM-drejeknappen.

Trin 1

Skær fire sektioner af de to-to-to planker til den ønskede størrelse, så de danner en firkant, når de er fastgjort sammen.

Trin 2

Bor to små 1/16-tommer huller ved hvert knudepunkt. Skru to 1-tommers træskruer ind, der danner en firkant fra træplankerne.

Trin 3

Fjern en tomme isolering fra den ene ende af primærledningen. Skru enden til en skrue på RF-adapteren ved hjælp af den lille stjerneskruetrækker. Efterlad 6 til 8 tommer ledning, der fører til den firkantede ramme (disse kan forlænges senere ved at tilslutte mere ledning, hvis det er nødvendigt). Fastgør trådgrisehalsen til rammen med et par omgange med elektrisk tape.

Trin 4

Sæt primærtråden rundt om rammen 12 til 15 gange, eller indtil intet træ er synligt. Sørg for, at ledningen ligger fladt mod sig selv, hvilket minimerer overlapning. Brug det elektriske tape til at fastgøre ledningen mod rammen.

Trin 5

Bring den anden ende af den primære ledning ved siden af ​​den pigtail, der er fastgjort til RF-adapteren. Fjern også 1 tomme fra denne ledning, og skru den til adapteren. Fastgør ledningen til rammen ved hjælp af to til tre omdrejninger af elektrisk tape.

Tilslut RF-adapteren til antenneindgangen på bagsiden af ​​FM-tuneren. Flyt og drej antennen, indtil der modtages en tilfredsstillende mængde stationer.