Sådan roterer du billeder på iPhone og iPad

Har du taget et godt billede med din iPhone, men din iPhone kamera orientering var på hovedet eller sidelæns? Dette sker temmelig ofte, og hvis du nogensinde har brug for at rette orienteringen af ​​et billede ved at rotere eller vende et billede, kan du nemt gøre det lige på din iPhone, iPad eller iPod touch.

Billedrotations- og flipværktøjerne er bygget direkte ind i iOS. Der er ikke behov for at downloade ekstra software til dette formål. Sådan er det nemt at rette og rotere et billede direkte på enheden:

Sådan roteres eller flip et billede i iOS

  1. Åbn appen Fotos i iOS, hvis du ikke har gjort det endnu
  2. Vælg det billede, du vil rotere eller vende ved at vælge og trykke på det, så det er åbent på skærmen
  3. Tryk på "Rediger" fra øverste højre hjørne af billedet
  4. Tryk på ikonet for lille kvadratskære for at få vist redigeringsindstillingerne
  5. Tryk nu på pilikonet i nederste venstre hjørne for at rotere billedet 90 ° mod uret
  6. Når du er færdig, skal du trykke på knappen "Udført" (eller "Gem") i øverste højre hjørne

Hvert tryk på pilikonet roterer billedet yderligere 90 grader, så hvis du vil vende noget rundt, skal du trykke helt på det to gange.

Når du trykker på "Udført", ændres billedrotationen, men det kan til enhver tid fortrydes. Hvis du ikke er tilfreds med rotationen, skal du trykke på "Cancel" eller "Return to Original" for at gå tilbage til standardversionen, tilgængelig ved at få adgang til samme Rediger-menu.

Hvis rotationen er for ekstrem, måske fordi du ikke behøver at rotere noget 90 grader, 180 grader eller 270 grader, kan du også bruge straighten dialet til manuelt at justere orienteringen af ​​billedet og rette det i en lavere grad, giver en tilt som nødvendigt.

Du vil bemærke, at iPhone og iPod touch kun viser et lille pilikon, men iPad viser den faktiske "Rotate" -tekst ved siden af ​​det pågældende ikon. Desuden vil "Rediger" -indstillingerne ikke være synlige fra låseskærmkameraet, du skal være i appen Billeder direkte.

Moderne versioner af iOS på nye iPhone og iPad modeller er repræsenteret i ovenstående skærmbilleder af Photos app, hvor sekvensen er Rediger> Roter> Udført. Det står i modsætning til, hvad Rediger> Roter> Gem indstillingerne ligner i tidligere udgivelser af iOS, som mange brugere stadig kører specielt på ældre iPhone-modeller:

I sidste ende vil hver eneste moderne iPhone have denne billedrotationsevne.

Bemærk at du har brug for en noget moderne version af iOS for at have denne funktion, nyere versioner af iOS har endnu flere rotations- og beskæringsevner, mens tidligere versioner er lidt mere begrænsede med mere enkle rotationsjusteringsfunktioner.