En enkel og billig iPad stand

Mange af os har været på udkig efter en flot og simpelt iPad stand, helst en god en, der også er billigt prissat, da det stadig er at se, hvor nyttigt de er.

Nu kan vi få udsigt, som James sendte os på dette billede af Logitech Alto Express Notebook Stand bliver brugt som en "perfekt stand til iPad", der tilsyneladende gør "at skrive 100x hurtigere og lettere." Ikke dårlig i betragtning af det er $ 10- $ 25, enten hvis du får det til salgsprisen.

Men selvfølgelig har Amazon så mange iPad-stande til rådighed, at du selv skal sortere gennem listen og se, hvilken er bedst for dig. Indstillingerne vokser om dagen, som iPad popularitet blomstrer.

Ja, det er for en 'notesbog', men det virker tilsyneladende også fint for iPad. Måske er det et værdifuldt forsøg? Jeg ved, at der er mange andre iPad-skilt derude, mange er enkle, men få er billige, og nogle er næsten en fjerdedel af prisen på iPad selv, der virker lidt ekstrem for noget at hvile på.

Måske en dag vil Apple frigive deres egen iPad stand? I mellemtiden overveje at prøve denne ene ud, og hvis du finder et andet godt udseende, skal du give os besked i kommentarerne.

En anden mulighed er at gå DIY iPad stand rute, hvilket er hvad min kollega kollega Paul Horowitz gør - han bruger nogle stykker frugt nogle gange. Faktisk, et spiseligt stykke frugt, stikker appelsinen godt til sagen ifølge ham, men jeg tror jeg vil holde fast i en ægte stativ. Hvad er dit valg? Bruger du din kat som en iPad stand?