Sådan renoveres et batteri til en bærbar computer

Som alle genopladelige batteripakker mister bærbare batterier i sidste ende deres evne til at holde en fuld opladning. Selvom det ikke er muligt at få en batteripakke til at fungere som ny igen (medmindre cellerne udskiftes), er det muligt at forbedre celleydelsen ved at istandsætte eller kalibrere nogle bærbare batteripakker.

Trin 1

Sæt batteriet i den bærbare computer. Sæt den bærbare computer i, og lad batteriet oplades helt. Genstart computeren.

Trin 2

Deaktiver dvaletilstand midlertidigt. I Windows XP skal du f.eks. Klikke på Start og derefter på "Kontrolpanel" og derefter på "Strømindstillinger". Vælg fanen "Dvaletilstand", og fjern derefter afkrydsningsfeltet "Aktiver dvaletilstand". Klik på "OK" for at gemme indstillingerne.

Trin 3

Skift indstillinger for at aflade batteriet. Klik på "Kontrolpanel", "Ydelse og vedligeholdelse", "Strømstyring" og derefter "Strømskemaer." Noter indstillingerne under kolonnerne "Plugged In" og "Running on Batteries", så du kan nulstille dem senere.

Trin 4

Indstil alle seks indstillinger til "Aldrig" fra rullelisterne. Klik på "OK" for at gemme indstillingerne og deaktivere strømstyring.

Trin 5

Frakobl den bærbare computer, men sluk ikke for den. Kør den bærbare computer, indtil batteriet er helt afladet (Power / Standby-lampen blinker) og den bærbare computer lukker ned.

Tilslut den bærbare computer igen, lad den oplades helt igen, og genstart derefter computeren. Aktivér dvaletilstand, og indtast dine originale ydeevneindstillinger i "Power Schemes".