Download iOS 11 Beta 1, MacOS 10.13 Beta 1 Nu tilgængelig

Apple afslørede iOS 11 og MacOS High Sierra 10.13 på WWDC, og mens de endelige versioner ikke vil være tilgængelige indtil efteråret, kan brugere, der er indskrevet i udviklerens beta-testprogram, downloade de første beta-udgivelser nu.

De første beta-bygninger giver udviklere et hurtigt kig på nogle af de nye funktioner, der er annonceret for de kommende systemsoftwareversioner til Mac, iPhone, iPad, Apple TV og Apple Watch.


MacOS 10.13 High Sierra beta 1, iOS 11 beta 1, watchOS 4 beta 1 og tvOS 11 beta 1 er alle tilgængelige med det samme til brugere, der er indskrevet i de godkendte udvikler beta-testprogrammer.

Downloadning af iOS 11 Beta 1, MacOS 10.13 Beta 1

For iPhone, iPad og Mac-brugere med udvikler beta-profiler installeret på deres enheder, vil de kunne få beta opdateringen til iOS 11 og macOS High Sierra med det samme gennem Indstillinger app i iOS og App Store på Mac.

Brugere kan også få udvikler beta-profilen her på developer.apple.com.

Sikkerhedskopier altid en enhed, før du installerer beta-software. Udviklerens beta udgivelser er notorisk buggy og anbefales ikke til alle, men avancerede brugere at installere på sekundær hardware.

Enhver kan teknisk købe et udviklerlicens for at få adgang til udvikler software fra Apple, selv om det ikke anbefales. Nysgerrige brugere venter bedre, indtil den offentlige beta er tilgængelig i stedet.

Hvor er iOS 11 Public Beta 1 og MacOS High Sierra 10.13 Public Beta 1?

Apple annoncerede, at iOS 11 offentlig beta og macOS High Sierra public beta vil debutere alle interesserede brugere senere i juni. Det betyder, at du skal bruge nogle få uger af tålmodighed, før du kan installere disse beta-opdateringer på din kompatible iPhone, iPad eller Mac.

De fleste brugere er bedre ude af at undgå beta udgivelser helt og i stedet venter, indtil den endelige version af iOS 11 og macOS High Sierra frigives i efteråret.

Hvis du blev tilmeldt for at modtage beta-opdateringer, men afmeldte for betas for iOS eller afvist beta for MacOS, skal du tilmelde dig igen og downloade betaprofilerne igen fra Apple Developer Center.