Sådan gendannes et ikke-gemt Word-dokument 2007

Microsoft Office 2007-pakke med programmer har et automatisk gendannelsessystem, der hjælper med at undgå at miste arbejde i ikke-gemte dokumenter. Word 2007 og de andre programmer giver brugeren mulighed for at konfigurere funktionen automatisk gendannelse til at gemme en sikkerhedskopi af filen med forskellige intervaller. Hvis computeren mister strømmen, eller Word ved et uheld lukkes uden at gemme filen, vil en version af filen være tilgængelig næste gang Word startes. De midlertidige sikkerhedskopier gemmes på specielle placeringer og kan også være tilgængelige til manuel hentning.

Automatisk gendannelse

Åbn Microsoft Word 2007.

Kig efter filen på listen over tilgængelige filer i "Dokumentgendannelse" -ruden.

Dobbeltklik på den fil, du vil gendanne.

Gennemgå filen for at se, om der mangler noget. Word laver automatisk en kopi hvert "x" minut. "X" defineres af brugeren i afsnittet "Gem" i panelet "Word Options", der findes under symbolet "Office". Hvis "x" er lig med 10 minutter, inkluderer den gendannede fil ikke de ændringer, der er foretaget i de sidste 9 minutter, før filen uventet lukkes.

Gem Word-dokumentet, og fortsæt med at arbejde.

Manuel gendannelse

Åbn Microsoft Word 2007, og klik på "Office" -symbolet.

Klik på "Word Options", og vælg linket "Save".

Kontroller, at afkrydsningsfeltet ud for "Gem automatisk gendannelsesoplysninger alle" er markeret, og indtast et andet nummer, hvis du er utilfreds med den aktuelle indstilling.

Vær opmærksom på "AutoRecover-filplacering." Som standard vil det være "C: \ Brugere \\ AppData \ Roaming \ Microsoft \ Word \, "med dit brugernavn erstattet af .

Åbn mappen AutoRecover, der er beskrevet ovenfor, og se efter nylige filer med filtypen .wbk.

Dobbeltklik på den ønskede fil, og vælg Word 2007, hvis du bliver bedt om at vælge, hvilket program du vil åbne filen med.

Tips

Nogle gange kan filer gendannes manuelt fra følgende mapper: "C: \ Documents and Settings \\ Lokale indstillinger \ Temp "eller" C: \ Dokumenter og indstillinger \\ Application Data \ Microsoft \ Word, "erstatter med dit brugernavn.