Overfør filer mellem eksterne Mac'er med skærmdeling i OS X

Skærmdeling understøtter træk og slip filkopiering til og fra eksterne Mac'er, en fremragende funktion, der blev kortfattet dækket af vores seneste vejledning til brug af skærmdeling i OS X. Dette giver en rigtig enkel måde at flytte filer omkring Mac'er, der ikke er i nærheden, og det er et af de tricks, som du virkelig vil vide om.


For at kunne bruge denne praktiske funktion skal hver Mac køre OS X 10.8 (Mountain Lion) eller nyere, men de behøver ikke at køre den samme version. Det betyder for eksempel, at du kan flytte filer eksternt mellem OS X 10.10 og OS X 10.9 ved hjælp af denne skærm del metode. Så længe versionerne af OS X er nye, er den faktiske brug af træk og slip filoverførselsfunktionen en absolut cinch at bruge ellers.

Sådan kan du overføre filer mellem eksterne Mac'er fra funktionen Skærmdeling:

  1. Åbn en ekstern skærmdelsession som sædvanlig mellem Mac'erne som beskrevet her
  2. Træk en fil eller mappe fra den lokale Mac til den fjerntliggende Macs-skærm for at overføre elementet eller omvendt

Ja alvorligt er det så simpelt.

Du kan f.eks. Bare trække en fil eller mappe fra dit lokale skrivebord til det fjerntliggende skrivebord vindue, og filoverførslen begynder. Eller du kan trække og slippe et emne direkte i en ekstern mappe, hvis du vil angive placeringen af, hvor filen går. På mange måder er det ligesom du ville flytte filer på dit lokale Mac-skrivebord, bortset fra at det er fjernt.

Fordi filen overføres via internettet, vil det ikke være så hurtigt som nogle af de andre måder at kopiere filer rundt på et lokalt netværk eller på tværs af lokale drev, men bekvemmeligheden er ubestridelig.

Med skærmdeling kan du i det væsentlige bruge en fjern Mac som en personlig filserver, hvis det er nødvendigt, og du behøver aldrig at bekymre dig om, at dokumenter er utilgængelige, når du er gået hjem, skole eller arbejde igen.