Sådan skjuler OS X El Capitan fra Mac App Store

Ikke alle Mac-brugere vil opdatere til OS X El Capitan, og hvis du er i gruppen, der ønsker at blive sat med OS X Mavericks, Yosemite *, Mountain Lion eller endda Snow Leopard på deres Mac, er det helt OK * du har sandsynligvis en grund til at blive hos de tidligere Mac OS X udgivelser. Men hvis du har en tidligere udgivelse af OS X, vil du blive præsenteret med en stor stænkskærm, når du åbner Mac App Store og opdateringerne, for at installere OS X El Capitan.

Selvfølgelig, hvis du ønsker at blive sat og ikke opdatere OS X, vil du ikke have et kæmpe banner med en ny version i dit ansigt, men heldigvis kan du skjule den store skærm OS X El Captain 'gratis opgradering' skærm med nogle få enkle trin:

  1. Åbn Mac App Store og gå til fanen Opdateringer, som om du skulle installere en softwareopdatering
  2. Højreklik (eller Control + Click) på det store OS X El Capitan-banner og vælg "Hide Update"
  3. Afslut App Store

Banneret forsvinder og vises ikke længere øverst i opdateringsafsnittet i Mac App Store, og det bliver lettere at undgå at installere opgraderingen ved et uheld, hvis du vil undgå det af en eller anden grund.

Hvis du beslutter dig for at downloade OS X El Capitan på et senere tidspunkt, skal du bare søge i App Store eller følge et link for at få installationsprogrammet direkte fra App Store.

* For hvad det er værd, er opdateringen til OS X El Capitan virkelig en forbedring, når den kommer fra OS X Yosemite, så hvis du holder af på grund af problemer, der opleves med den tidligere Yosemite-udgivelse, mener du, at OS X El Capitan uden tvivl er en bedre erfaring, den kører hurtigere og er tilsyneladende mere stabil. I grund og grund er OS X El Capitan i sin første form en bedre udgivelse end OS X Yosemite var. At retfærdiggøre opdateringen fra OS X Mavericks eller tidligere er mere udfordrende, da brugere sandsynligvis har valgt at blive hos OS X Mavericks eller en tidligere OS X-udgivelse af en bestemt grund, og om det er adresseret i OS X, vil El Capitan variere eller ikke bruger og pr. Mac. På baggrund af min egen erfaring har jeg været i stand til at installere OS X El Capitan på flere Mac'er uden et enkelt problem, mens jeg løb over for et utal af problemer med Yosemite på nogle Mac'er uden nogen indlysende årsag.