Sådan styrkes telefonlednings signalstyrke

Kablet telefoner er installeret i bygninger og hjem. Tætte vægge i en bygning eller et hjem kan reducere telefonsignalstyrken. Forbedring eller forbedring af signalstyrken kan gøre kommunikationen klarere i hele hjemmet eller bygningen. Derudover kan opkald muligvis ikke afbrydes eller uklare, fordi du har båret telefonen for langt væk fra basistelefonenheden.

Trin 1

Kontakt din mobiltelefonudbyder for at anmode om et øget signal. Din udbyder er ekspert på ledninger og telefoner, der er forbundet med ledningerne. Din udbyder kan få adgang til problemer eksternt for at afgøre, om der er ledningsforhold. I mange tilfælde sender din udbyder en servicetekniker til dit hjem eller din virksomhed for at få adgang til signalproblemet og foretage eventuelle reparationer, hvis det er nødvendigt. Hvis du har en indvendig ledningsvedligeholdelsesplan, er der ingen omkostninger for besøget.

Trin 2

Sluk for alle telefoner i hjemmet eller bygningen. Træk stikket til og sluk for alle dine telefoner, som genstarter telefonen. Denne proces gør det muligt for telefonerne at nulstille og starte med et nyt signal. Tænd for telefoner efter et minut og se om det forbedrer dit signal.

Trin 3

Genoplad eller udskift batteriet til håndenheden, hvilket også kan være en årsag til et svagt signal. Når batteriets levetid er lav, eller batteriet er gammelt og skal udskiftes, vil signalet til telefonen være svagt.

Opgrader din trådløse telefon. Teknologi med kablede telefoner forbedres hurtigt. Sørg for, at du har den nyeste teknologi, fordi rækkevidden eller signalstyrken er en faktor, der fortsat forbedres med teknologiske fremskridt.