Download Freakonomics-filmen og se den, før den rammer teatre

Vidste du, at du kan downloade og se Freakonomics filmen lige nu? Den teatralske udgivelse er 1. oktober for begrænsede screeninger og 1. november for udbredt distribution, men hvorfor vente? Alt du skal gøre er at hoppe på iTunes Store, og du kan downloade og se Freakonomics lige nu. HD leje er $ 10, 99 eller $ 9, 99 for standard def, da det er en pre-release film og billigere end en film dato alligevel, det er ikke for lurvet.

Hvis du ikke ved det, er dette en dokumentarfilm baseret på bogen Freakonomics som kom ud for et par år siden og udforsker nogle interessante relationer og forbindelser mellem tilsyneladende uafhængige begivenheder og tendenser. Jeg læste bogen for et stykke tid siden og fandt ikke nogen af ​​dataene særlig "freaky", men det var bestemt en fascinerende læsning, dokumentaren ser ud til at være lige så interessant.

At have pre-release-film til rådighed for online-udlejning med iTunes synes at være en ny trend, som filmindustrien udforsker, og en jeg bestemt ikke klager over. Hvor koldt er det at se film, før de er lige i teatrene og i komforten i dit eget hjem? Selvfølgelig kan du også få det på din iPad eller iPhone, men jeg siger, at du brænder op på Mac Mini Media Center og begynder at se!