Sådan finder du en blogadresse

Hvis du vil gå ind i blogosfæren, er det første, du skal gøre, at sikre en webadresse til dit websted. Nybegynderbloggere, der ikke er fortrolige med HTML, eller dem der leder efter en bekvem måde at blogge på, kan tilmelde sig en blogplatform som Blogger eller Wordpress. Mere erfarne webdesignere kan købe et domænenavn til deres blog, og de kan bygge siden derfra. Uanset hvilken vej du vælger, er det første skridt i at få dine tanker på nettet at finde en blogadresse.

Blogging platforme

Trin 1

Undersøg bloggingplatforme for at finde den der passer dig. Tjek de gratis skabeloner på websteder som Blogger og Wordpress, og beslut om nogen vil arbejde med din blogs tema. Hvis du vil integrere din blog på et større websted, skal du overveje Wordpress, da webstedet giver dig mulighed for at udvikle sider til at oprette et fuldt integreret websted til din blog.

Trin 2

Opret en konto på det websted, du vælger at være vært for din blog. Mange blogplatforme er gratis --- du skal blot angive et brugernavn, en adgangskode og en e-mail-adresse for at oprette din konto.

Vælg din blogadresse. Hvis du vælger et gratis websted som Blogger eller Wordpress, ender din blogadresse i udvidelsen "blogger.com" eller "wordpress.com". Indtast din ønskede blogadresse på din blogplatform, og kontroller dens tilgængelighed. Webstedet binder blogadressen til din konto, hvis den er tilgængelig, eller giver dig alternative forslag, hvis den ikke er det. Fortsæt dette trin, indtil du finder den blogadresse, der fungerer for dig.

Domænenavn

Trin 1

Forskningsdomæne er vært for din blog. Overvej omkostningerne ved værten og typen af ​​websted, du planlægger at udvikle. Vil du udvikle en enkeltstående blog, eller vil du integrere bloggen i et websted med flere sider? Websteder som Go Daddy, Dreamhost og Bluehost tilbyder domænenavne, så de er et godt sted at starte.

Trin 2

Find siden "Domæneregistrering" på den domænehost, du vælger. Indtast det domænenavn, du ønsker til din blog. Du kan vælge mellem et antal udvidelser, herunder ".com," ".org," ".info" og ".net." Husk, at ".com" er den mest almindelige --- og respekterede --- URL-udvidelse til blogadresser.

Registrer det tilgængelige domænenavn. Angiv dit navn, faktureringsadresse, kreditkortnummer og e-mail-adresse. Du opretter også et brugernavn og en adgangskode til at logge ind og administrere din blog. Du betaler et månedligt gebyr for webstedshosting for din blog, og du kan oprette bloggen fra bunden ved hjælp af dine HTML-færdigheder.