Sådan oprettes et websted til videohosting

Mange mennesker henvender sig til Internettet for at se videoer til underholdning, træning eller forskning. Ved at starte et videowebsite kan du være vært for enten specifikt indhold for en målgruppe, eller du kan levere en række videoer, der kan interessere enhver, der besøger dit websted. Websteder som YouTube og Hulu har fået folk til at gå online for at se videoer, som om det er deres foretrukne tv-station. Omhyggelig planlægning er nødvendig, men du kan få dit websted til at køre på kort tid.

Køb et domænenavn til dit websted. Et domænenavn er den adresse, som dine kunder vil indtaste for at få adgang til dit websted (yourvideohostingsite.com). Domæneregistratorer opkræver typisk mellem $ 1 og mere end $ 14 om året.

Få webhosting til dit websted. En webhost vedligeholder forskellige servere, der administrerer indholdet og dine abonnenter, der kommer til dit websted. Vælg en webhost, der leverer meget hukommelse til de laveste omkostninger, fordi dine videoer muligvis kræver meget hukommelse. Webværter kan opkræve alt fra $ 3 til mere end $ 100 om måneden.

Find ud af, om du vil give videoer, eller om dine abonnenter skal uploade deres egne videoer til dit websted, som f.eks. YouTube. Svar på dette spørgsmål, før du begynder at oprette et websted, fordi den programmeringskode, der kræves for at andre kan uploade videoer, vil være anderledes, end hvis du selv vil uploade videoer.

Skits indholdet, udseendet og følelsen af ​​dit websted ved hjælp af enten et stykke papir og / eller tekstbehandlingssoftware. Du skal vide på forhånd, hvilke farver du vil bruge, din velkomstbesked sammen med andre oplysninger. Brug et tekstbehandlingssoftware, såsom Microsoft Word, der kan sendes til din webdesigner.

Ansæt en freelance webdesigner til at oprette dit websted. Ansæt din freelance webdesigner fra sider som GetAFreelancer.com eller Elance.com. Webdesignere fra hele verden byder på dit projekt baseret på dit budget. Sørg for, at din webdesigner har erfaring med programmeringskoder, der er nødvendige for at uploade videoer.

Inviter venner og familie på forskellige tidspunkter af dagen for at få adgang til dit websted for at se og uploade videoer for at sikre, at der ikke er nogen tekniske problemer, der skal løses, før du går live.