Sådan tilføjes et dato- og tidsstempel til en video

Et dato- og tidsstempel findes på alle former for videoer. Men nogle gange når du konverterer et filformat til et andet format, går stemplet tabt. Den gode nyhed er, at de fleste videoredigeringssoftware kan udtrække dataene og tilføje et ekstra lag til din video, hvor dato og tidsstempel vises. Hvis dit redigeringsprogram ikke indeholder denne funktion, er der gratis programmer til download fra Internettet, der er specielt designet til dette formål.

Tilføj dato og klokkeslæt

Kontroller, at kameraet optager dato og klokkeslæt, når du optager optagelserne. Hvis denne indstilling ikke er aktiveret, fanges der ingen oplysninger om dato og tid sammen med billedet og lyden.

Importer og tag billedet til din videoredigeringssoftware. Konverter ikke videoformatet, da dette kan slette oplysninger om tid og dato.

Åbn hele videoen i tidslinjevinduet. Åbn indstillingsboksen for tidslinjen, og vælg "tilføj videodato og -tid." Dette tilføjer oplysninger om tid og dato som en titel.

Angiv det tidspunkt, hvor datoen vises. Det kan være til stede i hele klippet eller kun i visse sektioner.

Placer datoen og klokkeslættet på det ønskede sted ved at indstille X- og Y-positionen for optagedato og optagetid. Normalt er 0% på venstre side og bund og 100% på højre side og toppen af ​​rammen. Indstil skrifttype og højde for dato og klokkeslæt.

Genskab scenerne fra kameraet. Dette er ikke altid nødvendigt og afhænger af softwaren. Nu, hvor dato og klokkeslæt er tilføjet, kan yderligere redigering udføres, og videofilen kan konverteres til andre formater og brændes til en disk.

Tips

Et gratis program, der tilføjer oplysninger om tid og dato, er Visual DV Time Stamp. Dette er en mulighed, hvis din videoredigeringssoftware ikke understøtter tilføjelse af dato og klokkeslæt.