Er iMessage nede? Er ICloud Down? Sådan kontrolleres Apple Services Status

Mange Apple-enheds ejere er stærkt afhængige af iCloud, iMessage, FaceTime, Apple ID, Siri, App Stores og den anden myriade af Apple-online-tjenester til deres Mac, iPhone, iPad, iPod og Apple TV til at fungere efter hensigten, uanset om det er sikkerhedskopiere til iCloud eller sende beskeder til venner og familier, ved hjælp af iTunes, eller logge ind i onlinebutikkerne eller godkende et Apple ID. Det er således ikke så overraskende, at potentielle nedetid eller problemer med disse Apple-tjenester kan føre til brugerproblemer med forskellige fejlmeddelelser og fejl at udføre ellers simple opgaver. Selvom der ofte opstår problemer med sådanne tjenester, oprettes brugeren, andre gange er problemerne på Apples ende. Derfor kan det til hjælp til fejlfinding være svært nyttigt hurtigt at finde ud af, om Apple-tjenester er online eller hvis de er nede.

Sådan kontrolleres om Apple-tjenester er nede eller ope

I stedet for at undre sig over, om en bestemt tjeneste virker eller ej, kan du tjekke direkte med Apple med et simpelt statusoverblik. Sådan kan enhver bruger hurtigt kontrollere, om iMessage, iCloud, iTunes, Siri og enhver anden Apple-onlinetjeneste er nede og offline, eller op og online som beregnet :

  1. Åbn en webbrowser på en hvilken som helst enhed, hvis du ikke har gjort det allerede, det behøver ikke at være en Mac eller en iOS-enhed, det kan også være Windows eller Android
  2. Klik her for at tjekke den officielle webside for Apple Support System Status Page, dette er det officielle Apple statuskort for hver eneste af deres online-tjenester
  3. Find navnet på tjenesten (e), du vil se, om de er op eller ned baseret på farve

Kan du se grøn ud for de servicenavn (er), du vil tjekke? Derefter fungerer tjenesten som ønsket, den er op og fungerer.

Kan du se rød, gul eller orange ud for de servicenavne, du kontrollerer? Hvis du ser noget andet end grønt, er tjenesten sandsynligvis forstyrret, nedad eller ikke fungerer som beregnet, så du kan opleve problemer med afbrydelse af tjenesten.

Her er, hvad Apple System Service Status-websiden ligner, når alt er online og fungerer som det er beregnet:

Enhver kunde, der står over for Apples onlinetjeneste, vises på statuskortsiden, herunder hver af følgende Apple-tjenester:

App butik

iCloud Backup

Itunes butik

Apple-id

iCloud Bogmærker & faner

iTunes U

Apple Music

iCloud Kalender

iWork til iCloud

Apple Online Store

iCloud Kontakter

Mac App Store

Apple Pay

iCloud Drive

Mail Drop

Apple TV

iCloud nøglering

Kort

Tilbage til min Mac

iCloud Mail

Nyheder

Beats 1

iCloud Notes

OS X Software Update

Diktat

iCloud påmindelser

Fotoprint Produkter

Dokumenter i skyen

iCloud Storage Upgrades

Billeder

Facetime

iCloud Web Apps (iCloud.com)

Radio

Find Mine Venner

iMessage

Siri

Find min iPhone, iPad, iPod touch og Mac

iMovie Theatre

SMS-videresendelse

Spillecenter

iOS Enhedsaktivering

Spotlight forslag

iBooks Store

iPhoneopkald til iPad og Mac

Volume Purchase Program

iChat

iTunes i skyen

iCloud Konto & Log ind

iTunes Match

Dette kan være uvurderligt til fejlfinding, fordi hvis alt på Apple System Status-tavlen viser sig som online og grønt, men en bruger stadig oplever problemer med en bestemt tjeneste, foreslår det, at problemet ikke er med Apple, men med enheden, der forsøger at oprette forbindelse til Apple-tjenesten. Fælles løsninger til enkle forbindelsesproblemer genstarter en iOS-enhed, tvinge omstart af en Mac, afbrydelse og genopkobling fra internettet (wi-fi eller på anden måde) ved at slukke for tjenesten igen og igen, kontrollere routeren / gatewayen og kontrollere, at internettet forbindelsen virker generelt, og nogle gange installerer softwareopdateringer, der kan være dvælende rundt for kompatibilitet. Der er mange mulige årsager til, at en enhed muligvis ikke forbinder til en Apple-tjeneste, men normalt vil disse enkle tricks løse problemet, så længe Apple-tjenesten faktisk er online og fungerer som den skal.

Så, når du er i tvivl, skal du bare uploade Apple System Status-websiden og tjekke dig selv, du behøver ikke at spørge om iCloud er nede, eller hvis iMessage ikke virker, kan du hurtigt finde ud af, hvad du har fra Apple.