Sådan lærer du Yardi

Du kan nemt lære at bruge Yardi-software ved hjælp af forskellige metoder, såsom at kontakte Yardi for at diskutere dine behov med en kontoadministrator og finde den bedste løsning til dig. Yardi er en serie softwareprogrammer udviklet til at fungere inden for ejendomsmarkedet. Det har integrerede regnskabs- og kapitalstyringsfunktioner og har funktioner på plads til ejendomsadministration såvel som ejendom. Mange ejendoms- og ejendomsadministrationsselskaber har vedtaget Yardi som deres system til styring af deres forretning. Du kan finde dig selv, der ønsker at lære Yardi for dig selv eller din virksomhed.

Deltag i et virtuelt seminar

Deltag i et Yardi webseminar. I det "virtuelle klasseværelse" kan du lære at betjene Yardi derhjemme eller på kontoret. Webstedet tilbyder online klasser med instruktører i realtid, der er kyndige og erfarne med at træne dig.

Arranger en certificeret træner

Sørg for, at en Yardi-implementer kommer til dig. Da dette mere er en mulighed for en virksomhed, skal du organisere med din kontoadministrator for, at en certificeret træner kommer ud og træner dit personale i, hvordan du driver Yardi. En instruktør eller certificeret entreprenør medbringer alle de nødvendige træningsprogrammer og software.

Tag et personligt kursus

Rejs til en af ​​Yardis lokationer for undervisning i klasseværelset. Yardi har tre klasselokaliteter, der giver træning: Santa Barbara, Californien, Durham, North Carolina og Toronto.

Diskuter alternative muligheder

Tilpas en træning, der fungerer bedst med din tidsplan. Under visse omstændigheder, hvis dine træningsbehov ikke kan imødekommes med nogen af ​​de tilbudte muligheder, kan der være en løsning, der bedre imødekommer dine behov. Diskuter dine muligheder med din kontoadministrator.