Snyder til "Prism: Guard Shield"

"Prism: Guard Shield" er et skydespil fra første person oprettet af Army National Guard. Det kan downloades som freeware. Spillet drejer sig om brugen af ​​skjult taktik og terrorbekæmpelsesstrategi, der implementerer banebrydende teknologi og teknikker, som Nationalgarden virkelig bruger. Snyder til "Prism: Guard Shield" inkluderer uendelig ammunition, usynlighed, dobbelt skade og fuld beholdning.

Uendelig ammunition

Du vil aldrig løbe tør for ammunition, når du bruger det uendelige ammo-snyderi. Denne kode fungerer for ethvert våben såvel som granater og lasere. For at bruge det uendelige ammo-snyderi, indtast koden "GFIEOSMK45" i menuen snydekode.

Usynlighed

Du kan let krybe rundt om fjender og fælder ved hjælp af usynlighedskoden. Når du har brugt denne kode, registrerer du dig ikke på fjendens radar og kan ikke ses af fjender på slagmarken. Du kan stadig blive fanget i krydsilden under en shootout. For at anvende usynlighed skal du indtaste "IDNSLOWE21" i menuen snydekode.

Dobbelt skade

Den dobbelte skade-snyderi får alle dine våben til at gøre dobbelt så meget som den normale skade og gør dem også rustning og piercing. Dobbelt skade kan være særligt nyttigt for meget vanskelige niveauer med horder af fjender, der skal elimineres. For at aktivere dobbelt skade skal du indtaste "NSORELFJ94" i snydemenuen.

Fuld beholdning

Fuld beholdning giver dig alle våben og genstande i spillet. Det betyder, at du vil være fuldt udstyret med alle maskingeværer, håndvåben, granater, lasere og medkits, alt sammen fuldt ud. Fuld beholdning kan være nyttigt i vanskelige niveauer med begrænset forsyning. For at bruge dette snyd, skal du indtaste "DSMOWLFN42" i snydemenuen.