Anvendes til 3V litiumbatterier

Tre volt lithium-batterier er blandt de mest anvendte strømkilder til elektroniske enheder. De driver et flertal af de enheder, som amerikanerne bruger hver dag, uden at tænke på, hvordan de har formået at fortsætte med at arbejde så længe uden nogensinde at opleve strømmangel. Det kan overraske nogle, hvilke elektroniske enheder der drives af disse batterier, og hvor mange af dem de ejer.

Digitale kameraer

De fleste former for digitale kameraer anvender enten et 3V litiumbatteri til engangsbrug eller deres genopladelige brødre. Det er ofte forbrugerens valg af, hvilket sæt de vil bruge. Disse batterier har flere producenter, herunder nogle kamerafirmaer. Batterierne har generelt nok strøm til at tage 300 til 600 billeder til en overkommelig pris på under $ 10.

Lommelygter

Lithium-batterier har en notorisk lang levetid, hvilket gør dem ideelle til brug i nødlygter. En boligejer bruger disse batterier med lavt forbrug i deres lommelygter, så han i tilfælde af strømafbrydelse kan være sikker på, at når han tænder lommelygten efter en måned, hvor han har været inaktiv på hylden, vil lyset stadig tænde.

TV-fjernbetjeninger og anden elektronik

Knappecelleversioner af 3V lithiumbatterier driver nogle af et huss mest undervurderede enheder. TV, DVD og de fleste fjernbetjeninger til hjemmebiografen reagerer fortsat på fingertryk, fordi 3V lithium-batterier fra knapcelle driver dem. Derudover har den fob på din bils nøglering, der springer bagagerummet og låser og låser køretøjet op, et 3V lithiumbatteri. De bruges i fob-nøgler på grund af deres lange levetid, der varer år uden nogensinde at skulle udskiftes.