Sådan tilføjes blade til træer i Photoshop

Fotografering plejede at være en kunst, hvor det, du så, var, hvad du fik. Med udviklingen af ​​digitale kameraer og billedbehandlingssoftware som Photoshop blev det muligt at forbedre eller rette et foto, før det blev udskrevet. For eksempel, hvis du har taget et udendørs billede, du kan lide, men du vil føje blade til de bare træer i baggrunden, kan du bruge Photoshop-værktøjer til at opnå dette.

Trin 1

Læg det foto, som du vil føje blade til, på din computer.

Trin 2

Start Photoshop-applikationen. Vælg "File" i menuen, og vælg "Open". I den dialogboks, der vises, skal du finde og åbne det foto, du har indlæst.

Trin 3

Vælg værktøjet "Pensel" fra værktøjslinjen til venstre. Gå til de værktøjsindstillinger, der vises øverst, klik på penslen "Forudindstillinger" og vælg pensel 74.

Trin 4

Vælg "Vindue" i menuen, og vælg "Pensel". I panelet, der vises, skal du klikke på fanen "Farvedynamik" og ændre "Forgrund / baggrundsjitter" til 100 procent.

Trin 5

Klik på knappen "Nyt lag". Skift "Forgrund" -farven til en mørkegrøn og "Baggrundsfarven" til sort.

Trin 6

Brug penslen til at male blade på grenene. Undgå at gøre dem for ensartede.

Gå til panelet "Lag" og højreklik på bladlaget. Vælg "Duplikatlag" fra indstillingerne. Skift "Blending Mode" til "Color Dodge". Gem dit arbejde.