Genopbyg postkasse- og reindex-meddelelserne for at løse almindelige problemer i Mail App til Mac OS X

Mail-appen, der er bundtet med Mac OS X, er en fremragende e-mail-klient, men hvis du har en kæmpe postkasse, der har været i brug i lang tid, kan du støde på nogle særegne problemer med træghed, problemer med meddelelsesindhold og søgning efter uregelmæssigheder. Normalt er disse problemer af forskellige typer; søgefejl, hvor nogle meddelelser ikke kommer op i resultater, når du ved, at de burde, usædvanlig langsom adfærd, når du udfører mail-søgninger eller bare generelle problemer med postindhold, hvor en åben besked vises tom, ufuldstændig, korrupt eller ellers vises fejlagtigt.

Heldigvis er disse problemer meget lette at korrigere takket være en to-trins proces med voldelig genopbygning af postkassen og derefter genindlæsning af alle meddelelser i OS X Mail-appen.

Før du fortsætter, kan du overveje at slette mapperne Spam / junk mail i Mail app for at hjælpe med at fremskynde både reindexing og ombygning. Sådan junkmail husholdning kan automatiseres med en enkel indstilling justering som beskrevet i denne samling af gode tips til Mac Mail.

Genopbygning af postkassen

Genopbygning af en postkasse i Mail til Mac OS X er meget enkel:

  • Start Mail app, hvis du ikke allerede har gjort det
  • Træk Mailbox-menuen ned, og vælg derefter "Rebuild"

(Hvis du ikke kan se Rebuild-indstillingen, eller den er gråtonet, skal du lukke alle komponere vinduer og vælge indbakken i vinduet Primær Mail app)

Denne genopbygningsproces kan tage et par minutter, eller endog en time eller mere, afhængigt af hvor stor din indbakke og sendt meddelelsesmapper er.

En vigtig note: Dette kan medføre betydelig båndbredde brug for postkasser konfigureret med IMAP eller Exchange, fordi de lokalt gemte beskeder fjernes og derefter downloades igen fra fjernmailserveren. Det kan gøre denne opgave uegnet til brugere, der er forbundet til internettet ved hjælp af en dataforbindelse, som en smartphone med hotspot.

Reparation & Reindex alle meddelelser i Mail app

Du kan støde på en advarsel fra Mail app, der fortæller dig, at postkassen skal repareres, men du kan også gøre det manuelt. Dette er særligt nyttigt, hvis søgefunktionerne i Mail-appen er blevet upålidelige.

  • Afslut fra Mail app og gå til Finder
  • Hit Command + Shift + G og gå til den følgende vej:
  • ~/Library/Mail/V2/MailData/

  • Slet hver fil, der begynder med "Envelope Index" (valgfrit men anbefalet: sikkerhedskopier disse filer til skrivebordet, bare hvis noget går galt)
  • Luk MailData vinduet, og genstart Mail app for at tvinge reindexing

Ligesom genopbygning af postkassen kan reindexeringsprocessen også tage et stykke tid afhængigt af hvor stor postkassen er og hvor meget mail der er gemt på computeren. Vær forberedt på en langvarig re-indeksering, hvis du har tons (tusinder +) af meddelelser i Mail app. Når du er færdig, skal du prøve søgningen eller udføre den opgave, du havde problemer med før, og ting skal fungere som normalt igen.

-

Disse to løsninger løser de fleste almindelige postkasse relaterede problemer, der opstår i OS X Mail, så prøv dem ud næste gang Mail app udfører mærkeligt. På den mobile side af ting har iOS ikke lignende tvungne genopbygning og reindexing muligheder, og dermed at løse lignende problemer skal du ofte fjerne kontoen fra iOS Mail indstillinger og derefter tilføje den igen for at løse som problemer, men det er et emne for en anden artikel.