Fix for personlig hotspot mangler efter iOS Update

Vi har hørt fra et par læsere i vores kommentarer og via e-mails, der efter opdatering til iOS deres personlige hotspot forsvandt på iPhone. Årsagen til dette er uklart, men heldigvis er løsningen meget let:

  • Åbn indstillinger og tryk på "General"
  • Tryk på "Nulstil netværksindstillinger"

Nu skal du trykke tilbage til Indstillinger, og du skal se den velkendte personlige hotspot-mulighed. Ja, du vil miste dine trådløse netværkskoder og brugerdefinerede DNS-indstillinger ved at nulstille netværkspræferencer, så sørg for at bemærke eventuelle nødvendige netværksindstillinger, før du gør det.

Det er mærkeligt nok, at den samme personlige Hotspot-forsvinden skete med nogle brugere, der opdaterede til iOS, så det kan nok endda ske i fremtiden med endnu en iOS-opdatering. Hvorfor? Det er nok en fejl, men det er så nemt at lave det, det er ikke så stort en aftale.

Tethering virker stadig ikke?
En anden mulig løsning er at genindtaste adgangspunktet navn via Internet Tethering (Personal Hotspot) indstillinger. Dette er tilgængeligt via Indstillinger> Generelt> Netværk> Mobildata, se under "Internet Tethering" til APN, og udfyld et adgangspunktsnavn. Der kræves ikke et brugernavn og kodeord. Bemærk i iOS 6 og nyere, "Netværk" er nu mærket som "Cellular" i indstillinger.

Personlig hotspot stadig mangler? Prøv dette

Et andet almindeligt problem med personlig hotspot forsvinder efter en iPhone-opdatering er, at den bare bliver slukket på egen hånd. Dette kræver nogle gange, at enten genaktiveres eller bare sættes op igen. Hvorfor det sker, er ikke helt klart, men det er super nemt at tænde igen:

  • Åbn indstillinger, gå til General, og gå derefter til Cellular (eller Network)
  • Rul hele vejen til bunden og kig efter "Personlig hotspot", det kan vises som "Opsæt personlig hotspot", hvis indstillingen blev kastet ud
  • Genstart personlig Hotspot gennem der, og gå tilbage til den primære indstillingsmenu for at finde Personal Hotspot igen

Tak til Gregory, Sayuru, og alle vores gode kommentarer til løsningerne!