Skift Pixelmator til en Vector Graphics App med et fantastisk påskeæg på Mac

Vi ved allerede, at Pixelmator er det bedste Photoshop-alternativ derude på en lille brøkdel af prisen, men nyere versioner af Pixelmator på 2, 2 og derover inkluderer et utroligt påskeæg, der gør Pixelmator til en fuldgyldig vector art app, en la Illustrator . Alvorligt er et helt vektorgrafikprogram gemt i Pixelmator på Mac!

Alt du behøver for at få adgang til Vector Art-tilstanden i Pixelmator, er et hemmeligt tastetryk, som omdanner appen til vektor tegning.

Sådan tegner du vektorgrafik i Pixelmator på Mac med Vectormator Mode

Prøv det selv med en moderne version af Pixelmator, åbn appen, og åbn derefter et nyt eller gammelt dokument.

Derefter skal du bare slå de magiske tastetryk: Command + Shift + V

Du vil straks se alle værktøjslinjerne omdanne, og en lille "Enter Vectormator Mode" -meddelelse svæver hurtigt over det aktuelle billedfarve.

Her er Pixelmator, da det er almindeligt pixel og billedredigering selv, vær særlig opmærksom på værktøjslinjerne:

Og her Pixelmator drejede Vectormator umiddelbart efter at have ramt den magiske Command + Shift + V genvej, med en komplet værktøjslinje transformation, der tilbyder nye form og vektor tegning værktøjer:

Bedst af alt, du kan skifte tilbage mellem Pixelmator og Vectormator ved blot at skifte den tastaturgenvej igen, så du kan tegne nogle vektorformer, så spring hurtigt tilbage til pixel-tilstand og tilbage igen. Dette er temmelig utroligt at være gemt væk i en eksisterende $ 30 app, og den er stærk nok til nemt at være sin egen dedikerede applikation.

For at kunne få adgang til "Vectormator" skal du opgradere til Pixelmator 2.2 eller nyere (gratis opdatering) fra App Store. Ethvert nyt køb af Pixelmator ($ 30 i Mac App Store) vil naturligvis være den nyeste version og har dermed adgang til vektorværktøjerne.

Afslutter vektortilstand og går tilbage til Pixel-tilstand i Pixelmator på Mac

For at forlade Vector tegningstilstand og vende tilbage til normal pixel-tilstand i Pixelmator, skal du trykke på den magiske Command + Shift + V genvej igen, og alle værktøjslinjerne skifter tilbage igen fra vektor til almindelig tilstand. Du kan problemfrit overgå mellem de to hurtigt på denne måde.

Hvis du leder efter en fantastisk billedredaktør til Mac OS X uden at shelling ud hundredvis af bukser til Photoshop, så er der virkelig ikke noget bedre end Pixelmator. Nu med inddragelsen af ​​Vectormator er det virkelig hammering det punkt hjem, hvilket gør dette til en must-have app for kunstnere, designere, fotografer, eller endda bare nogen, der kan lide at lave tweaks og justeringer af billeder hver eneste gang.

(Kunstnerisk evne er ikke medtaget, som det fremgår af den virkelig forfærdelige vektor kunst udformet af mig selv.)

Heads up til Pixelmator for at afsløre denne fantastiske funktion gemt væk i en stor app.