Sådan kører du Hex Editor på en PS3-konsol

Elementer, du har brug for

  • PS3-konsol

  • Højhastigheds trådløs internetforbindelse

  • Hexadecimal (hex) editor

PS3 (PlayStation 3) -software kan redigeres ved hjælp af en hexadecimal (hex) editor, et ekstra softwareprogram, der giver brugerne mulighed for at se og redigere binære kodedata. Alle data i en fil er kodet i hexadecimale notationer, der viser informationen på hver byte i filen. Men ikke alle hex-notationer udtrykker fuldt anvendelige data. Oplysningerne på dette niveau er granulære i modsætning til de data på højere niveau, der præsenteres af applikationer. Kør en hex-editor på PS3 for at gemme spil, ændre avatarer eller udføre andre tilpasninger til software, der giver licensen til at ændre.

Download en hex-editor. Vælg en hex-editor online, og download den. Der er adskillige gratis versioner. Selvom de normalt har begrænsede funktioner, fungerer de ofte fint for at gemme spil eller ændre kunst eller andre grundlæggende funktioner. Fuld versioner kommer undertiden med teknisk support, så de kan være pengene værd. Følg enhver kørselsmeddelelse, der er bestemt til download, så editoren er klar til brug.

Åbn filen for at ændre. Start hex-editoren i PS3, og brug editorens åbne kommando til at åbne filen for at ændre. Dette er normalt tilgængeligt via "File", derefter "Open", men der kan simpelthen være en åben kommando at bruge.

Find de relevante data. Dette er den mest tidskrævende del af hex-redigering. Under menuen "Rediger" vil der være et valg at enten gå til en bestemt forskydning, værdi eller streng. Hvis der vælges mellem "Hex" eller "Dec", skal du vælge "Hex". Hvis du får mulighed for at søge i en bestemt retning, skal du vælge "Ned". Se ændringsinstruktionerne for programfilen, og indtast de data, der vil blive ændret.

Skift data. Kontroller, at redaktøren er i "Overskriv" -tilstand ved at se på programmets øverste værktøjslinje. Hvis ikke, skal du skifte til feltet og ændre det. Skift de valgte hex-data til de ønskede data.

Gem filen. Gå til File. Gå til og vælg Gem. Hvis du bliver bedt om at oprette en sikkerhedskopi, skal du gøre det.