Annotér e-mail-vedhæftede filer med MarkUp i Mail til Mac OS X

De moderne versioner af Mac Mail app understøtter en brugervenlig billed- og PDF-annotationsfunktion kaldet MarkUp. MarkUp giver brugerne mulighed for hurtigt at udføre annotationsopgaver som at tegne et billede, tilføje et notat eller endda tilføje en signatur. Det er i grunden Preview apps-redigeringsværktøjssættet, men er øjeblikkeligt tilgængeligt i Mail til Mac OS X, hvilket betyder at du ikke skal gå appen og gem et dokument igen for at bruge det.


Brug af MarkUp i Mail til Mac OS X er ganske nemt, men adgang til værktøjssættet er en smule skjult. Her er alt, hvad du skal gøre for at få e-mail-annotationsfunktionerne:

Sådan bruges Markup i Mail til Mac

  1. Fra Mac Mail-app skal du åbne en e-mail, der har en vedhæftet fil (dette kan være din egen e-mail-vedhæftning eller et svar på en anden email med en vedhæftet fil)
  2. Klik på vedhæftet fil og i øverste højre hjørne vælg rullemenuen, og vælg derefter "MarkUp"
  3. Vælg fra MarkUp-værktøjslisten: gratis tegning, vektor tegning, figurer, tekst, signaturer, linjebredde, linjefarve, fyldfarve, skrifttypestil og skrifttypeflade
  4. Tegn, skriv eller markér billedet som ønsket, og klik derefter på "Udført", når du er færdig

Vedhæftet fil vil nu blive markeret med uanset dine tegninger, annoteringer eller markeringer, som er gratis at sende i e-mail eller som svar.

Mail Markup-annotationsfunktionen kræver en moderne version af Mac OS X, alt andet end 10, 10 understøtter funktionen indbygget. Tidligere versioner har ikke MarkUp-evnen indbygget i Mail app, og i stedet ville kræve, at en bruger gemmer vedhæftet fil, annotere det manuelt i Preview, og derefter genhæfte filen igen i Mail app igen. For de mobile brugere derude med iPhone og iPad indeholder iOS 9 også lignende markup-værktøjer.

Hvis du er en hyppig Forhåndsvisning af app-bruger, vil du bemærke, at MarkUp-værktøjssættet er stort set de nøjagtige samme markupværktøjer, der er tilgængelige i billedfremviseren af ​​OS X, herunder både digital signaturscannerfunktionen og tegnet med en trackpad-funktion, selvom Hvad der mangler er ting som farvekorrektion og resizing evner, og fungerer for at se EXIF ​​data og placering.