Sådan sletter du automatisk gamle beskeder fra iPhone i iOS

Meddelelser i iOS kan vokse til at optage betydeligt lagerplads over tid, især for brugere, der ofte sender og modtager multimedie på en iPhone. Hvert billede taget med et iPhone-kamera kan let forbruge 4 MB, og film vil tage endnu mere plads, og det er ikke usædvanligt, at en iPhone-bruger til sidst finder frem til flere GB meddelelser og vedhæftede filer. For brugere, der ikke ønsker at administrere deres egne meddelelser ved at slette store meddelelser, vedhæftede filer eller gamle samtaler, introducerer den nyeste iOS 8 en mulighed, der automatisk sletter gamle beskeder fra din iPhone .


Dette er en fantastisk funktion, men indser, at dette helt sletter de gamle beskeder fra iOS, og de vil heller ikke være tilgængelige i en backup. Således vil du kun gerne gøre dette, hvis du er helt sikker på, at du ikke vil få adgang til og læse ældre beskeder på din iPhone. Selvfølgelig er denne funktion også tilgængelig på iPad og iPod touch, men det er sandsynligvis mere populært hos iPhone-brugere, og dermed fokus.

Sådan aktiveres automatisk gammel fjernelse af meddelelser i iOS

Som standard er denne funktion slukket, hvilket betyder, at alle dine meddelelser bliver gemt på enheden, indtil de manuelt fjernes. Du skal kun ændre denne indstilling, hvis du er sikker på, at gamle beskeder og deres medievedhæftninger skal fjernes automatisk.

  1. Åbn appen Indstillinger i iOS og gå til "Meddelelser"
  2. Rul ned i Beskedindstillingerne, indtil du ser "Hold meddelelser" og tryk på det
  3. Vælg den ønskede indstilling: 30 dage, 1 år eller for evigt (standard)

Hvis du har beskeder, der er ældre end den tid du valgte, vil du se en ny skærm for at bekræfte den gamle beskedfjernelse. På panelet "Delete Older Messages?" Skal du bekræfte, at du vil fjerne alle meddelelser og deres vedhæftede billeder, lyd eller video, der er ældre end den angivne dato.

Når denne indstilling er tændt, håndteres resten automatisk. Så snart en bestemt meddelelse og / eller meddelelsesfrists udløbsperiode på 30 dage eller 1 år er nået, fjernes den fuldstændigt fra enheden.

Det er værd at bemærke, at dette er helt anderledes end den automatiske videofjernelsesfunktion i iOS, der er tændt som standard for både lyd- og videobeskeder, en funktion, der forårsager meget hurtigere udløb af multimedieindhold i iOS Messages-appen. Disse to funktioner kan dog bruges samtidigt.

Selv om dette kan være en god måde at automatisere udenlandsk meddelelsestilstand (som nogle gange opstår som en del af et enormt "andet" lagerplads i iTunes, når en iOS-enhed er tilsluttet), bør privatlivets buffere også nyde denne funktion, da den tilføjer et lag af sikkerhed til en iPhone eller iPad ved at fjerne gamle samtaler.

Hvis du bestemmer dig for, at du ikke kan lide dette, kan du altid vende denne indstilling og gå tilbage til iOS-standarden "Aldrig" for at stoppe den automatiske besked sletning.