Sådan tilføjer du RSS-feeds og websteder til Apple News i iOS

Nyheder-appen er bundtet i moderne versioner af iOS, tilgængelig fra startskærmen som standard appikon og fra Siri Suggestions-skærmen i Spotlight under News-sektionen på en iPhone eller iPad. Mens News app indeholder en håndfuld kuraterede Apple-godkendte websteder, kan brugerne tilpasse appen alene ved at tilføje websteder, de kan lide, og også bruge nyhedsappen som en RSS-læser. Dette giver dig mulighed for at tilføje næsten ethvert websted eller feed til News app selv, herunder gode websteder som denne.

Sådan manuelt abonnerer på RSS-feeds og websites til nyhedsapps i iOS

Vil du tilføje et RSS-feed af et websted til nyheds app? Kan du ikke finde et websted, du kan lide i Apple-godkendte listen på News-appen? Intet problem, her er hvordan du kan tilføje dem selv fra Safari i iOS og abonnere direkte:

  1. Åbn Safari på iOS, og besøg webstedet, du vil tilføje et abonnement på til Apple News (Bemærk, at du måske skal navigere direkte til RSS-feedet på det pågældende websted, for eksempel her er vores RSS-feed, der skal tilføjes, og det gælder mange andre steder også *)
  2. Tryk på ikonet Deling i Safari, mens RSS-feed eller webside er åben
  3. Rul over på indstillingsskærmen og vælg "Tilføj til nyheder"
  4. Nyheder-appen starter automatisk og hopper til sektionen "Foretrukne", hvor det websted, du tilføjede, vil blive medtaget

Nu kan du starte News app og under "Favorites" sektionen vil være de RSS feeds og hjemmesider, du tilføjede dig selv, hvilket gør News app til en RSS-læser af slags, der er bygget direkte i iOS. Det er godt, at det giver dig mulighed for at tilføje de websteder og feeds, du ønsker, selvom de ikke er forhåndsbundne i den officielle liste på Apple-godkendte websteder.

* Apple News-appen aggregeres i grunden fra RSS, men appen Nyheder er ikke særlig god til at registrere RSS-feeds på mange websteder, og derfor skal du ofte navigere direkte til det pågældende RSS-feed og tilføje den aktuelle RSS-feed-URL til nyheder direkte. Du kan undertiden omgå det ved at anmode om desktopversionen af ​​et websted fra Safari i IOS, før du forsøger at tilføje det til Nyheder, men det kan være mere pålideligt at gå direkte til RSS-feedet. Måske vil dette blive rettet i en fremtidig version af iOS og News app.

Nyheder-appen er inkluderet i iPhone, iPad og iPod touch i iOS 9 og nyere versioner. Hvis du ikke kan se funktionen, er det måske fordi du ikke har opdateret versionen, eller fordi News-appen har svært ved at registrere RSS feed til webstedet, som netop nævnt, hvis det er tilfældet, skal du blot indlæse RSS-feedet direkte, inden du tilføjer det. Selvfølgelig kan nogle brugere huske, at iOS Safari har en Shared Links-funktion, der også kan abonnere på RSS via Twitter-konti, så hvis du ikke har brug for News app, kan du stadig abonnere på dine yndlingswebsteder via Twitter også .

For Mac-brugere er der ikke en dedikeret indbygget nyhedsprogram, men du kan i stedet tilføje og abonnere på RSS-feeds direkte i Safari i OS X, tilføje dem til pinnede faneblade eller bare besøge websider direkte i Safari-browseren.