Sådan skjuler du nylige og foreslåede apps fra iPad Dock i iOS 11

En af de forskellige nye funktioner, der introduceres til iPad med moderne iOS, er en fornyet dock, komplet med en ny nyere og foreslåede apps-sektion, der vises på den yderste højre side af iPad Dock, afgrænset af en svag separatorlinie.

De fleste iPad-brugere vil sætte pris på at have afsnittet Foreslåede apps og nyere apps, der giver nem adgang til apps, der blev åbnet for nylig, eller som ofte bruges, men for dem, der ikke ønsker at se disse Dock-elementer, kan de deaktiveres. Måske foretrækker du minimalisme, eller måske vil du ikke tilbyde nogen ledere på hvilke apps du for nylig brugte eller brugte ofte. Under alle omstændigheder kan du skjule og deaktivere den foreslåede og nyere Apps-funktion i Dock til iPad i iOS.

Bemærk, at den foreslåede og nylige Apps-kapacitet kun er tilgængelig for iPad-brugere med iOS 11 eller nyere installeret på deres enhed, hverken indstillingen eller funktionen er tilgængelig i tidligere iOS-udgivelser eller på andre iOS-enheder.

Sådan deaktiveres foreslåede og nyere apps i Dock til iPad

Ved at deaktivere den foreslåede og seneste apps-funktion i Dock, bliver disse apps gemt og ikke længere vises i iPad Dock, det er en simpel indstillingskifte:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPad og gå til "Generelt" og derefter til "Multitasking & Dock"
  2. Find "Vis forslag og nyere apps" og vælg OFF for at skjule funktionen fra Dock på iPad

Når indstillingen er slukket, hvis du vender tilbage til startskærmen eller flicker åbent Kontrolcenter på iPad, vil du bemærke den højre side af Dock har færre ikoner synlige nu.

Funktionen "Vis forslag og nyere apps" viser op til tre apps, der enten er foreslået eller nyere. De foreslåede apps læres og genereres over tid baseret på appbrugsvaner, og listen ændres periodisk i løbet af dagen og periodisk afhængigt af hvilke apps du bruger.

Sådan viser du forslag og nyere apps på iPad Dock

Selvfølgelig kan du vende denne indstilling til enhver tid og aktivere den foreslåede og seneste apps funktion også:

  1. Åbn appen "Indstillinger" på iPad og gå til "General"
  2. Gå nu til "Multitasking & Dock"
  3. Under "Dock" sektionen finder du "Vis foreslåede og nyere apps" og skift ON for at vise apps-funktionen på højre side af iPad Dock

Hvis du vender tilbage til startskærmen eller kontrolcenteret for at afsløre iPad Dock, vises den seneste apps-funktion, der er tilgængelig og synlig igen.

Hvad med det andet Dock-ikon, der nogle gange vises på fjernsiden af ​​iPad Dock?

Hvis du deaktiverer "Vis foreslåede og nyere apps" og stadig finder et lejlighedsvis ikon, der vises på den øverste højre side af iPad Dock, som det der vises på skærmbillederne her, er det sandsynligvis ikonet fra Handoff. Handoff-funktionen er identificeret ved hjælp af en lille enhedskilt, der svæver over appikonet, og funktionen Handoff giver dig mulighed for at videregive app sessioner fra en iOS-enhed til en anden iOS-enhed eller Mac og omvendt. For at skjule det pågældende ikons Dock-ikon skal du også deaktivere Handoff på iPad.