Hvordan tilslutter jeg en Wii til en Dynex LCD?

Tilslutning af Nintendo Wii til en Dynex LCD svarer til at forbinde den med ethvert andet tv-mærke. Wii understøtter kun A / V (lyd / video) og komponentvideoforbindelser. Alle Dynex LCD-tv inkluderer standard A / V-indgange, og de fleste inkluderer komponentvideoindgange. På grund af den højere opløsning og progressive scanningsfunktioner ser en komponentforbindelse bedst ud på et Dynex LCD. Wii-komponentkablet skal købes separat, da Wii kun inkluderer et A / V-kabel.

A / V-forbindelse

Sluk for Wii.

Tilslut A / V Multi Out-enden (den firkantede ende) af A / V-kablet til "AV Multi Out" -porten på bagsiden af ​​Wii.

Tilslut de farvede kabler i den modsatte ende af AV-kablet til de tilsvarende A / V-indgange - rød til rød osv. - på din Dynex LCD. Tænd for Wii.

Tænd Dynex LCD. Indstil LCD-tv'et til dets "Video" -visningstilstand, også kaldet "Input 1" eller "AV" afhængigt af modellen. Du vil se Wii Channel Menu på din skærm.

Komponentforbindelse

Sluk for Wii.

Tilslut den firkantede ende af komponentkablet til Digital A / V Out-porten på bagsiden af ​​Wii. Som du sikkert har bemærket, er der i den modsatte ende af komponentkablet to sæt farvede kabler: grøn, rød og blå på en sektion / og rød og hvid på en anden. De har alle det samme komponentkabel, men alligevel er de adskilt fra hinanden (video og lyd). De separate røde og hvide kabler er lydkablerne og skal sluttes til deres tilsvarende A / V-porte.

Tilslut de farvede videokabler i den modsatte ende af komponentkablet til de tilsvarende komponentindgange på din Dynex LCD - grøn til grøn osv. Tilslut de røde og hvide lydkabler til de tilsvarende A / V-indgange. Tænd for Wii.

Tænd Dynex LCD. Indstil LCD-tv'et til dets "Component" -video-visningstilstand. Du vil se Wii Channel Menu på din skærm.