Sådan programmeres en Audiovox alarm-fjernbetjening

Programmering af en Audiovox alarm-fjernbetjening kræver ikke, at du tager dit køretøj ind i en forhandler eller til en dyr tekniker. Så længe du har din bils nøgle, kan du foretage programmeringen på egen hånd. Du kan programmere op til fire fjernbetjeninger til Audiovox-bilalarmens transceiver ved hjælp af metoden beskrevet i denne vejledning. Hvis du ikke nogensinde har programmeret fjernbetjeningen før, skal du ikke føle dig overvældet. Med den rigtige instruktion kan du gøre det på under fem minutter.

Trin 1

Indsæt din bilnøgle i tændingen, og tænd bilen "Til". Tryk derefter på "Betjent" -knappen / kontakten tre gange, slip den derefter. Du skal gennemføre dette trin inden for ti sekunder. Du vil høre systemet kvidre en gang, hvilket betyder at du nu programmerer kanal 1.

Trin 2

Tryk på knappen "Lås" på fjernbetjeningen inden for ti sekunder efter at det sidste trin er gennemført. Du vil høre en lang kvidring fra alarmens sirene. Dit kan gentage dette for op til tre ekstra fjernbetjeninger, som du ønsker at programmere.

Trin 3

Tryk på "Betjent" -knappen / kontakten igen, slip den derefter inden for ti sekunder efter at det sidste trin er gennemført. To kvidrende lyde vil blive hørt, hvilket indikerer, at der er adgang til kanal 2.

Trin 4

Tryk på en af ​​de andre knapper på fjernbetjeningen, som du vil styre funktionen "Unlock / Disarm" med. Fortsæt med at holde knappen nede, indtil der høres endnu en lang kvidring. Gentag dette også for op til tre ekstra fjernbetjeninger. Hvis du planlægger at programmere den samme knap på fjernbetjeningen til at styre "Lock / Unlock" -funktionen, skal du springe dette trin over, for kanal 1-programmering styrer begge med den enkelte knap.

Trin 5

Tryk en gang til på "Betjent" -knappen, og slip den derefter. Dette bringer dig ind i kanal 3 programmeringstilstand.

Trin 6

Tryk inden for ti sekunder på en af ​​de ubrugte knapper på fjernbetjeningen, som du vil programmere med "Truck Release" -funktionen, og slip den derefter, når du hører den lange kvidring. Gentag i op til tre ekstra fjernbetjeninger.

Trin 7

Tryk på "Betjent" -knappen / -knappen igen inden for ti sekunder efter sidste trin. Du vil høre et sæt med fire kvidre, der indikerer, at der er adgang til kanal 4.

Trin 8

Tryk inden for ti sekunder på en af ​​de ikke-programmerede knapper på fjernbetjeningen, som du ønsker at programmere funktionen "Hjælpeindgang" til, indtil du hører et langt kvidret. Gentag for eventuelle yderligere fjernbetjeninger, du programmerer.

Trin 9

Tryk på "Betjent" -knappen / kontakten for at gå ind i kanal 5 programmeringstilstand inden for ti sekunder efter sidste trin er afsluttet, og slip den derefter. Fem kvidrer vil nu blive hørt.

Trin 10

Tryk på en af ​​de andre knapper på fjernbetjeningen, som du vil programmere funktionen "Hjælpeindgang 2" til, indtil der høres endnu en lang kvidring fra sirenen. Gentag dette for eventuelle yderligere fjernbetjeninger.

Trin 11

Tryk på "Betjent" -knappen / kontakten en gang til, og vent på de seks kvidre for at indikere, at der er adgang til kanal 6.

Trin 12

Tryk på knappen "Lås op" (eller en hvilken som helst knap, der endnu ikke er programmeret) for at styre funktionen "Driver 1 Priority", og slip den derefter. Gør dette for eventuelle yderligere fjernbetjeninger, som du ønsker at have den samme konfiguration.

Trin 13

Tryk og slip "Betjent" -knappen / kontakten en gang til. Du vil nu høre syv kvidre, der kommer fra sirenen, hvilket betyder, at kanal 7 nu er programmeret.

Tryk på knappen "Lås op" (eller en hvilken som helst ubrugt knap), og hold den nede, indtil der høres en lang kvidring. Dette programmerer fjernbetjeningen til at styre funktionen "Driver 2-prioritet". Gentag for andre fjernbetjeninger, som du ønsker at have den samme konfiguration.